12/04/2024
Όμιλοι

Νέος πύργος τερματισμού για τη Καστοριά

Σπουδαία νέα για την κωπηλατική κοινότητα της Καστοριάς, καθώς από την Τρίτη 14/1 η λίμνη της μακεδονικής πόλης διαθέτει νέο πύργο, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του παλιού, στη Νότια παραλία της.

Ο δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης, τήρησε στο έπακρο την προεκλογική του δέσμευση, καθώς πραγματοποίησε το αίτημα της τοπικής κοινότητας για την υλοποίηση του εν λόγω έργου. Πλέον,  δίνεται η δυνατότητα στην Καστοριά να φιλοξενεί ξανά επίσημους αγώνες κωπηλασίας, κάνοντας την αρχή από το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί η Β΄φάση του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ.

Η τοποθέτηση του νέου πύργου πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου του Δήμου Καστοριάς, Τριαντάφυλλου Παπαδόπουλου, ο οποίος έλαβε και τα εύσημα για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στο αίτημα της ΕΚΟΦΝΣ, αλλά και των τοπικών συλλόγων. Για το σκοπό αυτό, έδωσαν το παρόν,  ο Έφορος Αγώνων και μέλος του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ Κώστα Παπαγιάννη, καθώς και ο πρόεδρος του ΝΟΚ Παναγιώτης Μητρούδης (FOTO).

 

 

Την επόμενη περίοδο θα ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του εσωτερικού, αλλά και του περιβάλλοντα χώρου.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς:

https://www.facebook.com/nok.kastorias.rowing/posts/1308666709334570

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *