28/09/2023
Όμιλοι

Νέο ΔΣ στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Πρόεδρος αναδείχθη ξανά η Μάρθα Παλαιοπάνου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, στο ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό ΔΣ βρίσκονται αρκετοί παλιοί πρωταθλητές κωπηλασίας.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΝΟΙ:

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό, με τη συμμετοχή μάλιστα πολλών παλαιών αθλητών της Κωπηλασίας.

Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. επανεξελέγη η Μάρθα Παλαιοπάνου, ενώ η υπόλοιπη σύνθεσή του έχει ως εξής: Αντιπρόεδρος Δημήτριος Παπαγεωργίου. Γενική Γραμματέας Σπυριδούλα Μπάγια. Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Τσιάβος. Ταμίας Βασίλειος Ντάρας. Έφορος Κωπηλασίας Λάμπρος Ρίζος. Έφορος Ανάπτυξης Αντωνία Σβάιερ. Έφοροι Δημοσίων Σχέσεων Χαράλαμπος (Μπάμπης) Παπαϊωάννου και Γεώργιος Σαραλιώτης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Δημήτριος Τσουμάνης και Κων/νος Λαγός.

Οι δηλώσεις:

Σε δήλωσή της αμέσως μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. η κ. Παλαιοπάνου τόνισε πως «αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη των υπόλοιπων μελών της Διοίκησης στο πρόσωπό μου, αλλά και το γεγονός ότι αξιόλογα και δραστήρια μέλη της Γιαννιώτικης κοινωνίας, όπως, για παράδειγμα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, αποφάσισαν να συμβάλλουν, καθένας με τις δυνάμεις του, στην προσπάθεια που κάνουμε να πάμε το σωματείο μας ακόμα πιο ψηλά. Ιδιαίτερα σημαντικό, δε, είναι το γεγονός ότι στο νέο Δ.Σ. εισέρχονται παλιοί αθλητές του Ομίλου μας, άνθρωποι δηλαδή που γνωρίζουν καλά το άθλημα, κάποιοι εκ των οποίων με μεγάλες διακρίσεις ακόμα και σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα». Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. που δεν συμμετέχουν στο νέο, τους κ.κ. Αλέξανδρο Μπερή, Χρήστο Δημητρίου, Αθανάσιο Κιτσάκο, Θεόδωρο Βαντόλα και Κων/νο Παπαπέτρου, οι οποίοι, όπως τόνισε, στάθηκαν ικανοί συνοδοιπόροι κατά την προηγούμενη θητεία της Διοίκησης.

Για πρώτη φορά συμμετέχει στο Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι. η τρεις φορές Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Τόνια Σβάιερ, η οποία, με αφορμή την εκλογή της, δήλωσε πως «πρόκειται για μία νέα Διοίκηση με μέλη ικανά, τα οποία αγαπούν τον Όμιλο και θέλουν να τον βοηθήσουν, σε συνεργασία με την Πρόεδρο, να φτάσει και πάλι στη θέση που του αξίζει, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και γενικότερα στην κοινωνία των Ιωαννίνων».

Από την πλευρά του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λάμπρος Ρίζος, με αγωνιστική θητεία 35 ετών στην Κωπηλασία, δήλωσε περήφανος που θα υπηρετεί πλέον και από τη διοικητική σκοπιά τον Ν.Ο.Ι. «Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να γίνουν σπουδαίοι αθλητές και να πάμε τον ΝΟΙ στην κορυφή. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε. Αντίστοιχο το μήνυμα και της εκ νέου Γενικής Γραμματέα του Ομίλου Σπυριδούλας Μπάγια, η οποία υπογράμμισε πως «συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου από το 2018 με θέληση και με όραμα να φτάσουμε τον Ν.Ο.Ι. όσο πιο ψηλά μπορούμε».