Με τους καλύτερους οιωνούς ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας Indoor Rowing Cup

Με τους καλύτερους οιωνούς, ολοκληρώθηκε χθες ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας Indoor Rowing Cup, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Όμιλο Ερετών σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά. Μάλιστα, η εν λόγω διοργάνωση προστέθηκε στο καλεντάρι της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Τα προσφερόμενα αγωνίσματα ήταν 15, ενώ το παρών έδωσαν 100 αθλητές, από 6 κωπηλατικά σωματεία, 3 γυμναστήρια, καθώς και αρκετοί ιδιώτες.

Η ανακοίνωση του ΟΕ:

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα (χθες) ο 1ος Διασυλλογικός αγώνας Indoor Rowing Cup, από τον Όμιλο Ερετών με συνδιοργανωτή τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά. Ο αγώνας εντάχθηκε στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και είχε τη στήριξη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Υποστηρικτές της διοργάνωσης, ήταν το Ίδρυμα Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, η Λέσχη Επιχειρηματιών Πειραιά, και η Pharmaset. Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Athetics Sports Magazine και το My Piraeus. Ο αγώνας έγινε στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά, στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2022” και δίπλα στο χώρο, η τριήρης Ολυμπιάς, συνέδεσε “κωπηλατικά” το παρελθόν με το παρόν.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιέλαβε 15 αγωνίσματα, όπου συμμετείχαν 100 αθλητές από 6 κωπηλατικά σωματεία, 3 γυμναστήρια και αρκετοί ιδιώτες. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος και το θέαμα αποζημίωσε τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές, η απονομή του κυπέλλου Πολυνίκη που κέρδισε ο Όμιλος Ερετών και η βράβευση των πρωταθλητών του Ομίλου μας από τον Δήμαρχο, για την εξαιρετική τους επιτυχία στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η διοργάνωση έκλεισε με ευχή όλων, για συνέχιση των επιτυχιών και επανάληψη της διοργάνωσης και στο επόμενο έτος!