16/06/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με πολύ δουλειά και ασφάλεια το κοινόβιο του Σχοινιά

Σε γοργούς ρυθμούς και με ευλαβική τήρηση των μέτρων ασφαλείας που συνιστούν οι ειδικοί, εξελίσσεται το προπονητικό κοινόβιο της προολυμπιακής ομάδας, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Τα εφτά μέλη της εθνικής ομάδας τα οποία συμμετέχουν σε αυτό θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του Σχινιά μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ώστε να καλυφθούν οι χαμένες ώρες προετοιμασίας, λόγω της καραντίνας, αλλά και να προετοιμαστούν όσο τον δυνατόν καλύτερα για τις επερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Αναφερόμενος στην ισχύουσα κατάσταση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ:

«Μετά από ενάμισι μήνα έξω από τα νερά μας λόγω της καραντίνας, τα πρώτα συμπεράσματα είναι καλά. Οι αθλητές μας κατάφεραν το διάστημα αυτό  με τα όργανα που τους είχε παραχωρήσει η Ομοσπονδία να διατηρήσουν  την φυσική τους κατάσταση σε πολύ καλά επίπεδα και να μην χάσουμε πολύτιμο χρόνο για να επανέλθουν.

Πλέον θα συνεχίσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα την προετοιμασία μας στο Σχοινιά με στόχο τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έρχονται το φθινόπωρο καθώς και τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή το κοινόβιο απαρτίζεται από τους: Ευαγγελία Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Κυρίδου Μαρία, Μπούρμπου Χριστίνα, Κυρίδου Αννέτα (ΝΟΘ),Ντούσκο Στέφανο (ΝΟΙ),Παπακωνσταντίνου Αντώνη και Λαπίκωφ Θεόδωρο (ΝΟΚοζ).

Η Ασπασία Χριστοδουλίδη (ΕΝΟΑ) θα ενταχθεί στην ομάδα όταν επιτραπεί η μετακίνησή της από την Πολωνία στην οποία και βρίσκεται αυτή τη περίοδο. Από την άλλη μεριά, η Κατερίνα Νικολαϊδου βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας από τραυματισμό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Κοντομανώλης και Γιώργος Φώτου έχουν την εποπτεία του κοινοβίου.