Με ομαλό τρόπο κύλησε το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής

Με ομαλό τρόπο κύλησε, σήμερα Παρασκευή, το πρωινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχνινιά.

Μπορεί ο άνεμος να έκανε γι’ ακόμη φορά αισθητή την παρουσία του, παρ΄ όλα αυτά, ήταν πιο ήπιος από τις προηγούμενες μέρες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε 24 κούρσες των προκριματικών αγώνων των κατηγοριών Εφήβων-Νεανίδων, καθώς και των επαναληπτικών των κατηγοριών Ανδρών Κάτω των 23 και των Ανδρών-Γυναικών. Η δράση της 3ης μέρας της διοργάνωσης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα (18:00), με την διεξαγωγή έξι επαναληπτικών αγώνων της κατηγορίας Εφήβων-Νεανίδων.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία το σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή των τελικών των μεγάλων κατηγοριών. Όσον αφορά τις κατηγορίες Κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα πάρουν σειρά οι αντίστοιχοι των Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελ. Βαρών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι αγώνες θα μεταδίδονται μέχρι το Σάββατο μέσω live streaming, από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, καθώς και από την σελίδα της στο Facebook. Απεναντίας, το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής θα μεταδοθεί από την συχνότητα της ΕΡΤSports στη Δημόσια Τηλεόραση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, στις 14:00 θα τελεστεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της ΕΚΟΦΝΣ στην αίθουσα VIP των εξεδρών του Κωπηλατοδρομίου.

Τα αποτελέσματα του πρωινού προγράμματος της Παρασκευής μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ και το πρόγραμμα του απογεύματος ΕΔΩ.

Το Ωρολόγιο του Σαββάτου (μη ολοκληρωμένο) βρίσκεται αναρτημένο  ΕΔΩ