Με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα η είσοδος στην ΓΣ του Σαββάτου

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εμβολιασμένοι, οι νοσήσαντες του τελευταίου εξαμήνου, καθώς και οι μη εμβολαισμένοι που έχουν αρνητικό radip test του τελευταίου 48ώρου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με όλα τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα θα μπορέσουν να εισέλθουν στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης στο κτήριο του ΠΟΙΑΘ στο Μικρολίμανο του Πειραιά οι εκπρόσωποι των σωματείων μελών της ΕΚΟΦΝΣ το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου. Όλα τα πιστοποιητικά θα ελεγχθούν από την ενδεδειγμένη εφαρμογή εγκυρότητας κατά την είσοδό τους στο χώρο ενώ για τα μη εμβολιασμένα άτομα θα ζητηθεί αρνητικό Rapid τεστ του τελευταίου 48ώρου.

Στην είσοδο της αίθουσας θα γίνεται θερμομέτρηση και σε οποιοδήποτε άτομο με θερμοκρασία 37.5 και άνω δε θα επιτραπεί η είσοδος.

Αναλυτικά την πρόσκληση μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ και την Λίστα των Εκπροσώπων ΕΔΩ