28/09/2023
Όμιλοι

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου “η γιορτή των κορυφαίων”

Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 24/2 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, οι βραβεύσεις των αθλητών και των πληρωμάτων που “έλαμψαν” το 2019.

Παράλληλα, τιμήθηκε ο πρωταθλητής και πολυνίκης ΝΟ Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους φορείς και τα πρόσωπα που προσέφεραν στην ανάπτυξη της κωπηλασίας την περασμένη χρονιά.

Η λαμπερή τελετή άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό, καθώς και το καλωσόρισμα του προέδρου της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιάννη Καρρά. Εν τω μεταξύ, στις πρώτες απονομές τον λόγο πήραν απευθύνοντας τους χαιρετισμούς τους, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς καθώς και ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος.

Μεταξύ άλλων, τιμήθηκαν το Ίδρυμα Πολιτισμού και βασικός χορηγός της Ομοσπονδίας «Σταύρος Νιάρχος», το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον κ.Πάνο Βαζαίο, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, ο διαιτητής Ιωάννης Καλογιάννης και οι δυο εθελοντές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος -23 στα Γιάννενα Νίκος Αθανασιάδης και Νίκος Ντέμος.

Τα πληρώματα που βραβεύτηκαν ακολουθούν στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το παρόν στη “γιορτή των κορυφαίων” έδωσαν τα εξής πρόσωπα: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαρ. Αθανασίου, ο πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος, τα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ Αντώνης Νικολόπουλος (ταμίας ΕΟΕ πρόεδρος ΕΟΚΚ), o Μανώλης Κατσιαδάκης, o Μιχ. Φισετζίδης (αρχ. Αποστολής Τοκιο 2020), o Τέλης Αδαμόπουλος, o Γ. Λενός (ΕΦΙΠ), η Ξένια Αργιτάκη, ο Ν. Ιατρού ο εκπρόσωπος το αρχηγού ΓΕΕΘΑ πλοίαρχος Σπύρος Ανδριόπουλος, ο εκπρόσωπος του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος αντιπλοίαρχος και Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος με την σύζυγο του επίσης Ολυμπιονίκη, Χρύσα Μπισκιτζή, ο αντιδήμαρχος Αλίμου Νίκος Αλεξόπουλος, οι πρόεδροι των σωματείων Άκης Τσαλίκης (ΝΟΘ), Μάρθα Παλαιοπάνου (ΝΟΙ), Γιάννης Μαραγκουδάκης (ΠΟΙΑΘ), Ρότζερ Γκατ (ΕΝΟΑ),Πέτρος Καθρέφτας (ΝΟΠατρών), Χαρ. Μπακιρτζής (Ομ.Ερετών), Ν. Μπούσης (ΝΟΜαυροχωρίου), Σ. Λάιλ (ΚΟΕ), ο πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά Κων. Χαλιώρας, ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Β. Κάκκος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ Κ. Δίντσιος, Γ. Μωυσίδης (Αντιπρόεδροι), Αντώνης Αργυρίου (Ταμίας πρόεδρος ΝΑΟΣαλ), Κώστας Παπαγιάννης (έφορος Αγώνων), Θαν. Μητρούσης (έφορος Υλικού μέλος επιτροπής FISA), Κ. Αθανασόπουλος (έφορος Ανάπτυξης), καθώς και οι Τζιάνι Ποστιλιονε (τεχνικός σύμβουλος), Κώστας Κοντομανώλης (Ομοσπονδιακός προπονητής ), Σπύρος Γάτος (Ομοσπονδιακός προπονητής).