16/06/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες η πρεμιέρα του Πανελληνίου

Με τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες και με υψηλό συναγωνισμό, ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη μέρα της Α’ Φάσης του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, στο οποίο συμμετέχουν 400 και πλέον αθλητές από 27 σωματεία όλης της χώρας.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΝΦΣ:

Ιδανικές καιρικές συνθήκες και μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει ήταν το απόσταγμα της 1ηςμέρας του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που άνοιξε τις πύλες του στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά με την συμμετοχή 400 και πλέον αθλητών κι αθλητριών από 27 σωματεία όλης της Ελλάδας.

Και οι 50 προκριματικές σειρές που πραγματοποιήθηκαν για όλες τις κατηγορίες από το πρωί έως αργά το μεσημέρι είχαν έντονα στοιχεία συναγωνισμού δείγμα ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι ήρθαν να διεκδικήσουν με όλες τους δυνάμεις μια θέση στο βάθρο και μια καλή εμφάνιση. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Την Παρασκευή οι αγώνες θα ξεκινήσουν μια ώρα νωρίτερα στις 07:00 αντί στις 08:00 προκιμένου να αντιμετωπιστεί τυχόν αλλαγή του καιρού με πιο δυνατούς ανέμους. Από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν μέσω Live Streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και την σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά το Ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.