Με αυστηρά μέτρα ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης

Με ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και χωρίς την παρουσία θεατών, θα διεξαχθεί το  σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Στην εν λόγω διοργάνωση θα δώσουν το παρόν με 107 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία ανά την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς την παρουσία θεατών ξεκινάει το σαββατοκύριακο 4-5 Ιουλίου και πάλι η δράση για την ελληνική κωπηλασία.

Στο προσκήνιο ο 2ος Αγώνας Αξιολόγησης που θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά με την συμμετοχή 107 αθλητών κι αθλητριών από 20 σωματεία όλης της χώρας.

Οι κούρσες αξιολόγησης θα ξεκινήσουν και τις δυο μέρες στις 07:30 με το πρόγραμμα του Σαββάτου να περιλαμβάνει και απογευματινή ενότητα ενώ την Κυριακή θα ολοκληρωθεί νωρίς το μεσημέρι.

Στην εγκατάσταση του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου δικαίωμα εισόδου εκτός από τους αθλητές και τους διοργανωτές θα έχουν προπονητές και συνοδοί που έχουν δηλωθεί από τα σωματεία στις σχετικές λίστες ενώ όλοι όσοι εισέλθουν στο Σχοινιά θα περνούν υποχρεωτικά από θερμομέτρηση.

Η Κωπηλατική Ομοσπονδία ζητά από όλους όσοι βρεθούν το σαββατοκύριακο στον 2ο αγώνα Αξιολόγησης να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να ακολουθούν τα πρωτόκολλα προκειμένου να παραμείνουν όλοι υγιείς.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ τα αντίστοιχα πρωτόκολλα θα τηρηθούν και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έρχεται στις 22 Ιουλίου αλλά και στους διασυλλογικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα από τα σωματεία όλης της χώρας.