12/04/2024
Όμιλοι

Με αργό ρυθμό η έκδοση του “Ενιαύσιος”

Τα έκτακτα μέτρα που έχουν παρθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού έχει παγώσει τα πάντα. Συνεπώς, η έντυπη μορφή του περιοδικού “Ενιαύσιος” του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης προχωρά με αργό ρυθμό. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του σωματείου, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμο στα τέλη Απριλίου.

Παρ’όλα αυτά, η ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού έχει ολοκληρωθεί και αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΝΟ Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να την βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο www.ncth.gr/content/eniaysios-periodiko-toy-noth

Μεταξύ άλλων, ο όμιλος της Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι η αναβληθείσα Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η ανακοίνωση του ΝΟΘ:

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν μετά τα έκτακτα μέτρα για την προστασία όλων μας, από τη διασπορά του ιού SARS-Cov-2, η έντυπη μορφή του περιοδικού μας Ενιαύσιος προχωρά με πιο αργό ρυθμό από το συνηθισμένο. Η εν μέρει λειτουργία του τυπογραφείου είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους αυτής της αργοπορίας. Ευελπιστούμε πως μέχρι τέλος Απριλίου θα το έχετε στα χέρια σας.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, παρά τη μετ’ εμποδίων ενασχόληση της υπεύθυνης γραφίστριας, η ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού ολοκληρώθηκε ως Flipbook και έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ομίλου. Μπορείτε να το διαβάσετε στο www.ncth.gr/content/eniaysios-periodiko-toy-noth.

Κατά τα άλλα και όπως ήδη γνωρίζετε, η λειτουργία του Ομίλου έχει ανασταλεί, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη, οι αθλητές μας όμως συνεχίζουν την εκγύμναση τους μόνοι, υπό την εξ αποστάσεως καθοδήγηση των προπονητών τους. Τα όνειρα πήραν αναβολή, η προσδοκία όμως της συμμετοχής στην Ολυμπιάδα παραμένει ζωντανή. Την επιστασία των εγκαταστάσεων έχουν αναλάβει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ η ασφάλεια κατά τη διάρκεια της νύκτας εξακολουθεί να παρέχεται επαγγελματικά όπως γινόταν έως τώρα.

Αγαπητά μέλη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό –και ίσως ανακουφιστικό- αυτές τις δύσκολες ώρες να στρέψουμε τη σκέψη μας στον Όμιλο που όλοι αγαπάμε και τις ιδέες που μέσω της συμμετοχής σε αυτόν υπηρετούμε. Ας μην ξεχάσουμε τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές. Ο Ν.Ο.Θ. χρειάζεται τώρα την υποστήριξη όλων μας και καμία βοήθεια δεν είναι μικρή, κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη.

Η αναβληθείσα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν και θα είναι μια μέρα μεγάλης χαράς για όλους μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας σε αυτή την δύσκολη για όλους περίσταση. Να προσέχετε πολύ τους αυτούς σας και τους αγαπημένους σας, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες ασφαλείας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, το δεύτερο σπίτι μας είναι εκεί και μας περιμένει.