Με αλλεπάλληλες αναβολές το πρόγραμμα της 3ης μέρας του Πανελληνίου

Μετά από αρκετές αναβολές λόγω των ισχυρών ανέμων, ολοκληρώθηκε αργά το Σάββατο η 3η μέρα της Α’ Φάσης του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 18:30 και περιλάμβανε 14 μικρούς και μεγάλους τελικούς των κατηγοριών Εφήβων – Νεανίδων και Κάτω των 23. Ο πολυνίκης του πρώτου σκέλους των τελικών στις προαναφερόμενες κατηγορίες ήταν ο ΝΟ Ιωαννίνων με 4 χρυσά μετάλλια. Ακολούθως, δυο κατέκτησε ο ΝΟ Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΝΦΣ:

Μέχρι που έπεσε το σκοτάδι στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά συνεχίστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου, στο 88οΠανελλήνιο πρωτάθλημα, που μετά από πολλές αναβολές από το πρωί λόγω των ισχυρών ανέμων ξεκίνησε στις 18:30 το απόγευμα και περιλάμβανε 14 μικρούς και μεγάλους τελικούς από τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων και Κάτω των 23.

Πολυνίκης σε αυτό το πρώτο μέρος των τελικών στις παραπάνω κατηγορίες ο ΝΟ Ιωαννίνων με 4 χρυσά μετάλλια ενώ δυο κατέκτησε ο ΝΟ Θεσσαλονίκης. Ο τελικός απολογισμός ωστόσο θα γίνει τη Κυριακή το πρωί μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων στις δυο κατηγορίες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου ΕΔΩ

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 07:00 με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων τελικών του Σαββάτου και θα συνεχιστεί με τους τελικούς των Ανδρών-Γυναικών με τους οποίους θα πέσει και η αυλαία της διοργάνωσης. Αναλυτικά το ωρολόγιο ΕΔΩ