24/02/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με παραπάνω από 30 μέλη το επιτελείο της ΕΡΤ στο Σχινιά

Με παραπάνω από 30 τεχνικούς και δημοσιογράφους θα καλύψει την Κυριακή η Δημόσια Τηλεόραση, μέσω της συχνότητας της ΕΡΤSports, τους τελικούς με τους οποίους θα πέσει η αυλαία του 86ου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Οι 18 τελικοί και οι απονομές τους θα καταγραφούν από 8 συνολικά κάμερες, ανάμεσα στις οποίες περιελαμβάνονται ένα drone, αλλά και μια φορητή που θα ακολουθεί τις κούρσες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ για το εν λόγω θέμα:

Επιπέδου παγκοσμίων πρωταθλημάτων θα είναι η κάλυψη του αγωνιστικού προγράμματος της Κυριακής που θα κάνει η ΕΡΤ μέσω της συχνότητας της ΕΡΤSports δίνοντας την ευκαιρία στην κωπηλασία να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι για σχεδόν έξι ώρες.

Τους 18 τελικούς και τις απονομές αυτών θα καταγράψουν 8 συνολικά κάμερες ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται ένα drone καθώς και μια φορητή που θα ακολουθεί τις κούρσες. Για την παραγωγή θα εργαστούν περισσότεροι από 30 άνθρωποι ενώ ήδη στις εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου βρίσκονται πέντε μεγάλα οχήματα της Δημόσιας τηλεόρασης προκειμένου να μεταφέρουν όλο τον εξοπλισμό και τα χιλιάδες μέτρα καλωδίων που θα χρειαστούν.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει λίγο πριν την έναρξη του πρώτου τελικού στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του τελικού των οκτακώπων ανδρών περίπου στις 2 το μεσημέρι.

Την απευθείας εικόνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες αλλά και όσοι επιλέξουν να μπουν στο tablet, στον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσω της διαδικτυακής συχνότητας της ΕΡΤ www.ert.gr