12/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Με 16 αθλητές η Εθνική στο Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε σήμερα για το Μόναχο της Γερμανίας, ούτως ώστε να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου.

Η αποστολή της γαλανόλευκης αποτελείται από 16 αθλητές κι αθλήτριες που θα επανδρώσουν 7 πληρώματα, τέσσερα στην κατηγορία των Εφήβων και τρία σε αυτή τον Νεανίδων.

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα συνοδευθούν από τον τεχνικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Τζάνι Ποστιλιόνε και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Γιώργο Φώτου, Δημήτρη Πέτρου, Αννα Ζαχαρίου και την διοικητική υπάλληλος Δέσποινα Χατζηχρήστου. Ωστόσο, αρχηγός της αποστολής θα είναι η ταμίας της ΕΚΟΦΝΣ Πέπη Κελαϊδη.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Για το Μόναχο προκειμένου να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η Εθνική ομάδα.

Τα ελληνικά κουπιά θα εκπροσωπήσουν συνολικά 16 αθλητές κι αθλήτριες που θα στελεχώσουν 7 πληρώματα, τέσσερα στην κατηγορία των Εφήβων και τρία σε αυτή τον Νεανίδων.

Συνολικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 θα πάρουν μέρος 500 αθλητές κι αθλήτριες από 27 ευρωπαϊκές χώρες.

Τους Έλληνες αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζάνι Ποστιλιόνε και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιώργος Φώτου, Δημήτρης Πέτρου, Αννα Ζαχαρίου, η διοικητική υπάλληλος Δέσποινα Χατζηχρήστου, ενώ αρχηγός της αποστολής η ταμίας της Ομοσπονδίας Πέπη Κελαϊδη.

Αναλυτικά οι σύνθεση της Εθνικής μας:

ΕΦΗΒΟΙ:

Σκιφ: Ιάσωνας Εξάρχου

Διπλό σκιφ: Στράτος Τριανταφύλλου-Ανδρέας Αθανασιάδης Καούδης

Δίκωπος: Χρήστος Μπουρνούτος- Κων/νος Βελλίδης

Τετράκωπος: Σπύρος Γεωργίου-Γιώργος Παπαδόπουλος-Παναγιώτης Αδαμ-Ανδρέας Καρέτσος

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

Σκιφ: Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλη

Διπλό σκιφ: Στυλιανή Νάτσιουλα-Ευαγγελία Φράγκου

Τετράκωπος: Ευαγγελία Βακοπούλου- Παρθένα Παπατέρπου-Ελένη Χαραλαμπίδου-Λεμονιά Μακρυγιάννη