Ματαιώθηκε ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης

Τη ματαίωση του 1ου Αγώνα Αξιολόγησης, ο οποίος θα διεξαγόταν στο Ολυμπιακό Κωπηλατιοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου, αποφάσισε η ΕΚΟΦΝΣ. Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της, η απόφαση αυτή πάρθηκε διότι, η Αθήνα είναι επιβαρυμένη επιδημιολογικά.

Τα σωματεία-μέλη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας έχουν ήδη ενημερωθεί γι’ αυτή την εξέλιξη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ματαιώθηκε λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου στην Αττική ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου.

Ήδη, όλα τα σωματεία-μέλη της ΕΚΟΦΝΣ έχουν λάβει την επείγουσα ενημέρωση προκειμένου να ακυρώσουν, όσα ήταν εκτός Αττικής, την μετακίνησή τους στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν συνεργασίας του ΔΣ της Ομοσπονδίας με την τεχνική ηγεσία και την ιατρική επιτροπή που εκτίμησαν από κοινού ότι με τα σημερινά δεδομένα και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια και η υγεία των αθλητών προπονητών και συνοδών ο Αγώνας θα πρέπει να ματαιωθεί για αυτό το σαββατοκύριακο.

Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τις αποφάσεις σε σχέση με τη διεξαγωγή των φετινών αγώνων αξιολόγησης αφού εκτιμηθεί η επιδημιολογική πορεία του κορωνοϊού σε συνεργασία πάντα με την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ.