16/06/2024
Όμιλοι

Ματαιώθηκε η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης του 2020

Με σημερινή της ανακοίνωση, η ΕΚΟΦΝΣ γνωστοποίησε την ματαίωση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, της 1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης, η οποία θα γινόταν 4- 5 Ιουλίου στη Σούδα των Χανίων.

Η σχετική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαγορεύει την διεξαγωγή αγώνων, αλλά και προπονήσεων για αθλητές κάτω των 15 ετών, συνεπώς, η διεξαγωγή της διοργάνωσης ήταν ανέφικτη.

Απεναντίας, δεν υπάρχει ακόμη κάποια ενημέρωση για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (5-6) στο Αργοστόλι της Κεφαλλονιάς.

Συν τοις άλλοις, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία διενεργεί τις απαραίτητες διαδικασίες για την πραγματοποίηση του προπονητικού κοινοβίου της προολυμπιακής ομάδας, το οποίο θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το άμεσο διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Στην ματαίωση της1ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου στη Σούδα των Χανίων προχώρησε η ΕΚΟΦΝΣ λόγω των  μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΓΓΑ απαγορεύεται η διεξαγωγή αγώνων αλλά και προπονήσεων για αθλητές κάτω των 15 ετών με καθιστώντας αδύνατη τη πραγματοποίηση της 1ης Συνάντησης.

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς το παρόν για τη 2η Πανελλήνια Συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (5-6) στο Αργοστόλι στη Κεφαλλονιά.

Στο μεταξύ προχωρούν οι διαδικασίες για την πραγματοποίηση το προπονητικού κοινοβίου της προολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας που θα διεξαχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στο Σχοινιά.

Όλοι οι αθλητές κι αθλήτριες θα προσέλθουν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο το οποίο θα απολυμανθεί αφού υποβληθούν στο τεστ για τον κορονοϊό.

Λεπτομέρειες θα δοθούν τις επόμενες μέρες.