28/09/2023
Όμιλοι

Λαμπερή τελετή βράβευσης στη κοπή πίτας του ΙΟΘ

Σε μια λαμπρερή τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου του 2020 η κοπή πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του ΙΟΘ (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 12). Παράλληλα, τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι ξεχώρισαν το 2019, στην κωπηλασία, την ιστιοπλοΐα, την τεχνική κολύμβηση και το κανόε- καγιάκ.

“Κατά την βράβευση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας παράκτιας κωπηλασίας, Ζωής Φίτσιου

Στο χώρο έδωσαν το παρών γονείς, αθλητές, προπονητές και μέλη του συλλόγου, καθώς και διάφοροι επίσημοι. Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και οι Βουλευτές Α΄ Θεσσσαλονίκης Σταύρος Σιμόπουλος, Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γιουλέκας και Δημήτρης Κούβελας.

“Ο έμπειρος ιστιοπλόος Περικλής Αϊδινίδης παραλαμβάνει το βραβείο του

Επιπλέον, στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν, η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και εκπρόσωπος του Δημάρχου Νικόλαος Ζειμπέκης, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ορφανός Γιώργος, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, καθώς και Υφυπουργός Αθλητισμού.

” Η βράβευση της πρωταθλήτρια της τεχνική κολύμβησης, Βασιλείας Τσιγκόια

Τέλος, ανάμεσα σε διάφορα πρόσωπα του ναυταθλητισμού παρέστησαν, ο Αντιπρόεδρος της ΕΙΟ Αθανάσιος Πατητάρος, ο Ανιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Κωνσταντίνος Δίτσιος και ο πρόεδρος του ΝΑΟΚΘ Χρήστος Δημητράτος.