Κυρίδου και Ντούσκος στη Λουκέρνη για το 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο

Σιγή ιχθύος απ’ότι φαίνεται τηρεί η ΕΚΟΦΝΣ στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις τάξεις τις εθνικής. Όπως αναφέρει γνωστή ομάδα του facebook, που έχει δημιουργηθεί από φίλους του αθλήματος, δύο αθλητές της γαλανόλευκης ταξίδεcαν τη Δευτέρα στη Λουκέρνη της Ελβετίας, για τη συμμετοχή τους στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο (21-23 Μαϊου), είδηση που δεν ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία. Πρόκειται για τον Στέφανο Ντούσκο και την Μαρία Κυρίδου, οι οποίοι θα αγωνιστούν αμφότεροι στο αγώνισμα του σκιφ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κυρίδου θα αγωνιστεί χωρίς το αγωνιστικό της ταίρι, Χριστίνα Μπούρμπου, διότι, η δεύτερη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η πρωταθλήτρια του ΝΟΘ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όπου και αναρρώνει.

Η ανάρτηση της κα Κουρσάρη:

Σήμερα αναχώρησαν για τη Λουκέρνη ο Στέφανος Ντουσκος και η Μαρία Κυρίδου για το παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί στις 21-23 Μαϊου. Δεν το ανακοίνωσε η ομοσπονδία, ή εγώ δεν το βλέπω γιατί με έχουν σε περιορισμό? Η Χριστίνα Μπουρμπου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκουράζεται από τραυματισμό. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει. Ένα μήνα πριν την αναχώρηση για το Τόκιο το Ολυμπιακό πλήρωμα παλεύει με προβλήματα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Κάποιος θα δώσει μια υπεύθυνη απάντηση για το τι ακριβώς συμβαίνει? Η Μαρία Κυριδου θα κάνει τη προσπάθεια της στο σκιφ, όπως και ο Στέφανος Ντούσκος. Η ιατρική επιτροπή, έκανε ανακοινώσεις μόνο στους διωγμούς, σε ότι θίγει την οργάνωση της Ομοσπονδίας δεν αναφέρεται ποτέ!