12/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Ξεκινάει το Σάββατο η Β’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Για ακόμη μια φορά, η ειδυλλιακή λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς αναμένεται να φιλοξενήσει το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας. Στη Β’ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου και έχει να κάνει με τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων και ΑΜΕΑ (αγώνες επίδειξης), θα αγωνιστούν περισσότεροι από 270 νεαροί αθλητές από 26 σωματεία όλης της χώρας.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Για μια ακόμη χρονιά η πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς θα φιλοξενήσει στα νερά της το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας. Η Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ (αγώνες επίδειξης) συγκεντρώνει στην πόλη της Μακεδονίας περισσότερους από 270 νέους αθλητές κι αθλήτριες από 26 σωματεία όλης της χώρας που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια διάκριση το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου.

Έχοντας ολοκληρωθεί στο Σχοινιά, στα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου η Α΄Φάση του πρωταθλήματος οι 12 τελικοί της Κυριακής θα κρίνουν οριστικά τον πρωταθλητή και πολυνίκη του 2022, μιας απαιτητικής χρονιάς με συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Τα αποτελέσματα της Α΄Φάσης μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Όλος ο μηχανισμός της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας όπως και των τοπικών κωπηλατικών σωματείων αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης που προσπαθεί να επιλύσει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται προκειμένου να διεξαχθούν εξαιρετικοί αγώνες και τις δυο μέρες και να τους παρακολουθήσουν τόσο οι κάτοικοι της Καστοριάς όσο και οι εκατοντάδες επισκέπτες που αναμένονται από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Το πρωί του Σαββάτου οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 08:00 με τα προκριματικά και τους επαναληπτικούς κι αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 13:00. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ ενώ το επίσημο έντυπο και τον χαιρετισμό του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα ΕΔΩ.

Σε Live Stream μετάδοση το αγωνιστικό πρόγραμμα και των δυο ημερών

Για μια ακόμη φορά η διοίκηση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αναγνωρίζοντας την ανάγκη των φίλων του αθλήματος να δουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας αλλά και το εξωτερικό τους αγώνες θα μεταδώσει μέσα από την σελίδα της στο Youtube και στο Facebook το πρόγραμμα και των δυο ημερών από την Καστοριά.