Ικανοποιητική παρουσία του ΝΟΓ στους διασυλλογικούς

Με μια αρκετά ικανοποιητική παρουσία συμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, χθες Κυριακή στους διασυλλογικούς αγώνες της Καστοριά.

Ο όμιλος αγωνίστηκε με 12 αθλητές-τριες. Στην κατηγορία junior (γεννημένοι 2008-2009) οι Τουμπουλίδης Γεώργιος – Παπαδόπουλος Ιωάννης κατέκτησαν το χρυσό στο διπλό σκιφ, την ίδια ακριβώς διάκριση πέτυχε και το αντίστοιχο αγώνισμα των κοριτσιών, αποτελούμενο από τις  Κιοσελάκη Εύα- Μουρατίδου Πασχαλίνα. Επιπλέον, την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μαυρόπουλος Γεώργιος στο σκιφ αγοριών, ενώ την τέταρτη η Χόντου Μαρία στο μεικτό junior (σκιφ) και πρώτη στην κατηγορία των κοριτσιών.

Τα υπόλοιπα πληρώματα τα οποία έλαβαν μέρος ήταν, το σκιφ κοριτισών το τετραπλό σκιφ αρχαρίων παίδων με τον Θεόδωρο Μπακιρτζή- Θεόδωρο Σκουτέλη- Αγάθωνα Σταυρακάκη- Λάζαρο Φράγκο και το διπλό σκιφ των Σαββίδη Θάνου- Σπυρίδη Δημήτρη. Ωστόσο, παρά την αξιέπαινη παρουσία τους δεν κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο των νικητών.

Η αποστολή συνοδευόταν από την προπονήτρια Μυσιροπούλου Ειρήνη, ορισμένα μέλη του ΔΣ του ομίλου, καθώς και τους διακεκριμένους αθλητές του Τσαλικίδη Βασίλη και Φράγκου Ευαγγελία. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες στην Καστοριά. Με παρουσία 12 αθλητων και…

Posted by Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών / Nautical Club of Giannitsa on Sunday, September 22, 2019