29/09/2023
Όμιλοι

Ικανοποιητική εμφάνιση με τρια μετάλλια για το ΝΟΓ

Με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο τελείωσε η χρονιά για τον Ναυτικό Όμιλος Γιαννιτσών. Οι ταλαντούχοι αθλητές έδωσαν το παρών το Σάββατο στους 27ους Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας “Μέγας Αλέξανδρος” του ΝΟΘ, στους οποίους και κατέλαβαν τρία μετάλλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου: 

Το Σάββατο στις 19 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους 27ους διεθνείς αγώνες Κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Ο ΝΟΓ έκλεισε τη φετινή πετυχημένη αγωνιστική σεζόν με τρία μετάλλια.

Συγκεκριμένα:

 

Tο Χάλκινο μετάλλιο και τη 3η θέση κατέκτησαν οι Νεάνιδες μας Αρετάκη Αννέτα και Ευαγγελία Φράγκου στο Διπλό σκιφ Νεανίδων.

Το Χάλκινο μετάλλιο και 3η θέση στη γενική κατάταξη ( 2η στη σειρά τους) κατέκτησαν οι Τσαλικίδης Βασίλης και Ζηντηρίδης Κωνσταντίνος στο Διπλό σκιφ Ανδρών.

Το Χρυσό Μετάλλιο και 1η θέση κατέκτησαν στο Διπλό σκιφ Αρχαρίων Παίδων οι Μπακιρτζής Θεόδωρος – Σταυρακάκης Αγάθωνας, ενώ στη 5η θέση στη γενική κατάταξη και 3η θέση στη σειρά του τερμάτισε ο Σπυρίδης Δημήτρης.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές του και τους προπονητές του Ασπρογέρακα Σπύρο και Μισυροπούλου Ειρήνη για την πολύ επιτυχημένη αθλητική χρονιά που πέρασε.

Είχαμε την κατάκτηση μεταλλίων σε όλα τα πρωταθλήματα και συμμετοχή αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες με την Εθνική ομάδα, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή προπονητική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο.

Ο τεχνικός Σύμβουλος και προπονητής Ασπρογέρακας Σπύρος με δήλωση του συγχαίρει όλη την ομάδα του ΝΟΓ και τους προσκαλεί για την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν δηλώνοντας συγκεκριμένα ” Με τον αγώνα του ΝΟΘ ολοκληρώθηκε η κωπηλατική σεζόν του 2018-2019. Ο Όμιλος μας έδωσε το παρών με επιτυχία και πάλι. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, τις οικογένειές τους και τους ανθρώπους του Ομίλου για την προσπάθειά τους. Από Δευτέρα ξεκινάμε τη προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, βάζουμε τους στόχους μας κοιτάζοντας ψηλά!”

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών προσκαλεί όσα παιδιά ενδιαφέρονται να γίνουν μέλος αυτής της ομάδας να έρθουν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Λουδία και να γνωρίσουν το υπέροχο άθλημα της Κωπηλασίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *