26/03/2023
Όμιλοι

Ιδανικό φινάλε στο 2019 για το ΝΟΓ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το 2019 για το ΝΟΓ, καθώς ο δήμος Πέλλας βράβευσε την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου τους κορυφαίους αθλητές του, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στην εξέδρα της Παραμυθούπολης, του πεζοδρόμου Γιαννιτσών.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Καφετζάκης έδωσε το έναυσμα για το ξεκίνημα της νέας Χρονιάς, γεμάτη με ευτυχία, ευημερία, τύχη και αγάπη για όλο το κόσμο.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΓ:

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών κλείνει τη φετινή αγωνιστική του χρονιά με βράβευση του Δήμου Πέλλας για τις διακρίσεις των αθλητών του Ομίλου, σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο.

Παρά τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο όμιλος τα τελευταία χρόνια, ο ΝΟΓ κατάφερε φέτος να έχει διακρίσεις σε όλα τα πρωταθλήματα με σημαντικότερη τη συμμετοχή της αθλήτριας του Ευαγγελίας Φράγκου με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας. Συγκεκριμένα η Ευαγγέλια συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων/Εφήβων κατέκτησε την 6η θέση στο διπλό σκιφ, τη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων/Εφήβων κατέλαβε την 5η  θέση στη δίκωπο, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κατέκτησε αργυρό μετάλλίο και στα δυο αγωνίσματα στα οποία έλαβε μέρος (τετραπλό σκίφ Νεανίδων, διπλό σκίφ Νεανίδων), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων στο Σχοινιά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ με τη συναθλήτρια της Αννέτα Αρετάκη, ενώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων/Παίδων των Ιωαννίνων κατέλαβε με την ίδια αθλήτρια την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ. Συν τοις άλλοις, στο Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα βγήκε 1η η Αννέτα στο μονό σκιφ. Αντίστοιχα στο ίδιο μαθητικό πρωτάθλημα οι αθλήτριες του ομίλου μας και μαθήτριες του 2ου Λυκείου Γιαννιτσών Αννέτα Αρετάκη και Δάφνη Μπαλλή κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ.

 

Παράλληλα, ο αθλητής του ομίλου Κωνσταντίνος Ζηντηρίδης συμμετείχε φέτος με τα χρώματα της εθνικής και κατέκτησε τη 2η θέση και αργυρό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας στη Πάτρα στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας. Επίσης, κατέλαβε και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Σχοινιά, στη κατηγορία ανδρών ελαφρών βαρών. Στο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας η Γεωργία Μπαλλή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πετυχαίνοντας  παράλληλα πανελλήνιο ρεκόρ. Τέλος, οι αθλητές μας Δημήτρης Σπυρίδης και Θάνος Σαββίδης κατέκτησαν την 8η  θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Σχοινιά στο διπλό σκιφ Εφήβων και την 7η  θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων των Ιωαννίνων.

 

 

Οι μεγαλύτεροι αθλητές μας διακρίθηκαν σε διάφορα ενχώρια πρωταθλήματα, αλλά και με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Απεναντίας, οι μικρότεροι αθλητές μας αγωνίστηκαν στη Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς, στην κατηγορία Αρχαρίων Παίδων/ Κορασίδων για μια θέση στον τελικό. Η αθλήτρια μας Ευαγγελία Τσουκτορίδου πέρασε στον τελικό και κατατάχτηκε στην 4η θέση.

Εκτός από τις πανελλήνιες διακρίσεις πολλοί-ες αθλητές – αθλήτριες του Ομίλου διακρίθηκαν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Πιστεύουμε ότι την επόμενη χρονιά θα έχουν μεγαλύτερες επιτυχίες και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όλοι οι διακριθέντες αθλητές του ομίλου με τη σωστή καθοδήγηση του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού συμβούλου του Ασπρογέρακα Σπύρου αποδεικνύουν πως με σκληρή δουλεία και χωρίς να αφήνουν στην άκρη τις προσωπικές τους υποχρεώσεις μπορούν να διακριθούν.

Έτσι ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών μετά από μια πολύ πετυχημένη  αγωνιστική χρόνια και συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια λειτουργίας σας προσκαλεί να μπείτε στην οικογένεια του. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να φέρουν διακρίσεις. Επιπλέον οι μικροί κωπηλάτες μπορούν να κερδίσουν τεράστια οφέλη μέσω της κωπηλασίας όπως το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την άριστη φυσική κατάσταση, την μυϊκή ενδυνάμωση, την αύξηση της αυτοπεποίθησης, την αγωνιστικότητα ,την επαφή με τη φύση και την υπευθυνότητα να σέβονται το αθλητικό υλικό.

Ο πιστοποιημένος προπονητής και τεχνικός σύμβουλος του ΝΟΓ Ασπρογέρακας Σπύρος και πρώην πρωταθλητής ανάλογων διακρίσεων σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και οι συνεργάτες του, πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α., Καραβίδας Παναγιώτης και Μυσιροπούλου Ειρήνη είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να μάθουν στους νέους και τους παλιούς αθλητές τα τεράστια οφέλη του ναυταθλητισμού.

Για τα πεπραγμένα της χρονιάς ο πρόεδρος του Ομίλου μας Βασίλης Καφετζάκης δήλωσε: «Μετά και την σημερινή βράβευσης των αθλητών μας από τον Δήμο Πέλλας, τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο το 2019 για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τους προπονητές τους. Ελπίζουμε ότι φέτος θα λυθεί το πρόβλημα με το «ιδιοκτησιακό» που εμποδίζει όχι μόνο την εξέλιξη του Ομίλου αλλά και όλου του Ναυταθλητικού κέντρου του Λουδία, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Έχουμε ήδη ενημερώσει τους εμπλεκόμενους φορείς για το πρόβλημα και τον τρόπο επίλυσης του και αναμένουμε σύντομα την -αποκλειστικά και μόνο- θετική εξέλιξη του θέματος. Εκ μέρους όλης της αθλητικής μας οικογένειας, εύχομαι το 2020 να φέρει ευτυχία, ευημερία, τύχη και αγάπη σε όλο τον κόσμο».

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Τμήμα Αρχαρίων:           Καθημερινά εκτός Πέμπτης 16:30 – 18:30

Σάββατο 10:00 – 12:00

Τμήμα Προχωρημένων: Καθημερινές 15:30 – 18:30

Σάββατο 8:00 – 11:00

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

f: ΝαυτικόςΌμιλοςΓιαννιτσών / NauticalClubofGiannitsa

email: n.o.giannitson@gmail.com

http://nogiannitson.blogspot.com

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΜΚΗ 6945169302

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6979383188

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *