28/09/2023
Όμιλοι

Η Λεβεντέλλη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23

Ακόμη μια επιτυχία ήρθε για την Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη  του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, καθώς επιλέχθηκε για να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Κ23, το οποίο θα διεξαχθεί από 5 έως 6 Σεπτεμβρίου, στο Ντουϊσμπουργκ της Γερμανίας.  Η ταλαντούχα αθλήτρια κατάφερε να σφραγίσει τη θέση της “στα γαλανόλευκα κουπιά”, μέσω των επιδόσεων που πέτυχε στις τελικές δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (18 & 19 Ιουλίου), στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Από την πλευρά του, ο νησιώτικος σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση ούτως ώστε να απωνείμει τα εύσημα στην αθλήτρια, αλλά και τους προπονητές της.

Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΜ:

Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουλίου, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά έγιναν οι τελικές δοκιμασίες για τις κωπηλατικές λέμβους προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας. Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στο Ντουϊσμπουργκ της Γερμανίας στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, για τις ηλικίες κάτω των 23.

 

 

Στις δοκιμασίες αυτές έλαβε μέρος και επιλέγει η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα για να αγωνιστεί στο τετραπλό (4Χ) Σκιφ Ελαφρών Βαρών για ηλικίες κάτω των 23 ετών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει ολόθερμα την αθλήτρια και της εύχεται καλή επιτυχία, επίσης συγχαίρει τους προπονητές της, Ζαχαρίου Άννα και Βογιατζή Αριστείδη.