30/01/2023
Όμιλοι

Η Λεβεντέλλη στο επερχόμενο κοινόβιο της εθνικής

Διαγράφοντας μια ιδιαίτερα καλή πορεία στον 1ο Αγώνα Αξιολόηγησης, η Ελένη– Μαρίνα Λεβεντέλλη του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης κατάφερε να  επιλεχθεί για το προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας για τις κατηγορίες Κάτω των 23 και Εφήβων- Νεανιδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά την προσεχής εβδομάδα (02/08-03). Η αθλήτρια της κατηγορίας Νεανίδων θα δώσει το παρόν μαζί με ακόμη 21 συναθλητές της.

O νησιώτικος σύλλογος εξέδωσε δελτίο τύπου, με σκοπό να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την επιτυχία της αθλήτριας του.

Τα όσα αναφέρει ο ΝΟΜ:

Στo πλαίσιο του 1ου Αγώνα Αξιολόγησης για όλες τις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων, Κάτω των 23 ετών, Ανδρών/Γυναικών, Ελαφρών Βαρών Ανδρών & Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στις 22-23 Φεβρουαρίου 2020 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, θα διεξαχθεί προπονητικό κοινόβιο σε συγκεκριμένο χρόνο, ανάλογα με την κατηγορία.

Στη κατηγορία Εφήβων/Νεανίδων συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης με την αθλήτρια Ελένη – Μαρίνα Λεβεντέλλη που κατέλαβε την τρίτη θέση και η οποία επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο κοινόβιο που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΕΚΟΦΝΣ από 02-03 έως 08-03 στο Σχινιά.

Ο σκοπός του κοινοβίου είναι η στελέχωση των πληρωμάτων της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το καλοκαίρι.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει την αθλήτρια και τους προπονητές Βογιατζή Αρίστο- Ζαχαρίου Άννα και εύχεται κάθε επιτυχία.