03/10/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Η Καστοριά υποδέχεται τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην Καστοριά και συγκεκριμένα στη λίμνη Ορεστιάδα, για τη Β’ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος των κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου.

Τα διοικητικά στελέχη της ΕΚΟΦΝΣ, της τοπικής κωπηλασίας καθώς και οι αρμόδιοι φορείς της πόλης ξεκίνησαν την προετοιμασία, ούτως ώστε οι νεαροί αθλητές και οι συνοδοί προπονητές τους να αγωνιστούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:45 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί αγώνες. Ακολούθως, την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:15 θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας:

Η Καστοριά και η πανέμορφη λίμνη της θα φιλοξενήσουν το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου την Β΄ Φάση του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων.

Οι προετοιμασίες από την Ομοσπονδία, τα στελέχη της τοπικής κωπηλασίας και τους φορείς της πόλης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου οι εκατοντάδες νέοι κωπηλάτες αλλά και οι συνοδοί προπονητές τους να αγωνιστούν στις καλύτερες συνθήκες διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος ή μια βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την προηγούμενη τους σε έναν από τους πιο όμορφους στίβους της Ελλάδας.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:45 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και οι επαναληπτικοί των αγωνισμάτων του προγράμματος ενώ την Κυριακή 17 Ιουλίου από τις 08:00 έως τις 12:15 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Καστοριά φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας και περιμένει όλους τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρών σ’ αυτή τη γιορτή.