03/10/2023
Όμιλοι

Η Ευαγγελία Φράγκου του ΝΟΓ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σερβίας

Μεγάλη επιτυχία επιφύλασσε τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, καθώς γι’ακόμη μια φορά αθλητής του θα φορέσει “το κορμάκι της γαλανόλευκης”. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια του συλλόγου, Ευαγγελία Φράγκου, επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας, στις 26-27 Σεπτεμβρίου. Η Ευαγγελία θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ νεανίδων, μαζί με την ταλαντούχα αθλήτριας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, Στέλλα Νάτσιουλα.

 

 

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων- Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 26-27 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχει η αθλήτρια του Ναυτικού Ομιλου Γιαννιτσών ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ. Η Ευαγγελία μετά από μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας και μετά τα times trials της εθνικής ομάδας επιλέχθηκε να συμμετέχει και φέτος στην εθνική ομάδα κωπηλασίας, τιμώντας για ακόμη μια χρονιά το Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών, με τα εθνικά χρώματα. Μαζί με την συναθλητρια της Νάτσιουλα Στελλα από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς θα αγωνιστούν στο διπλό σκιφ Νεανίδων.

 

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομιλου Γιαννιτσών εύχεται σε όλους τους αθλητές της εθνικής ομάδας και στην αθλήτρια της καλή επιτυχία!!!