17/04/2024
Όμιλοι

Η ΕΚΟΦΝΣ τίμησε τους πρωταθλητές του ΝΟΙ

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου του 2020, οι βραβεύσεις της ΕΚΟΦΝΣ για τους κορυφαίους της ελληνικής κωπηλασίας του 2019, στο αμφιθέατρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σαφώς, μέσα στα τιμώμενα πρόσωπα βρίσκονται και 12 πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Αναλυτικότερα, οι πρωταθλητές του ΝΟ Ιωαννίνων οι οποίοι βραβεύθηκαν στη γιορτή των κορυφαίων είναι οι εξής: Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης, Γιώργος Γραμμενιάτης, Κατερίνα Γκόγκου, Θανάσης Μάστακας, Ηλίας Μπλέτσας, Παύλος Φαϊτάς, Γιώργος Κώτσιας, Ιάσονας Εξάρχου και Αριάδνη Μήτση.

Συν τοις άλλοις, την τιμητική του είχε κι ο κ. Νίκος Ντέμος, για την εθελοντική προσφορά του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 το οποίο έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται να απονεμηθεί τιμητική πλακέτα από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, ο οποίος στάθηκε αρωγός στο όλο εγχείρημα του Πανευρωπαϊκού.

Από πλευράς ΝΟΙ, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η πρόεδρος του, Μάρθα Παλαιοπάνου.

Tο δελτίο τύπου του ΝΟΙ:

Τους κορυφαίους κωπηλάτες της χρονιάς που μας πέρασε, αυτούς με τις μεγαλύτερες διακρίσεις, βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας τελετής που πραγματοποίησε την Κυριακή στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα.

Μεταξύ των βραβευθέντων συμπεριλαμβάνονταν και 12 πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2019, κρατώντας ψηλά τη σημαία του σωματείου και συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση διακρίσεων της Γιαννιώτικης Κωπηλασίας!

Πιο συγκεκριμένα, από την ΕΚΟΦΝΣ τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους στους ελληνικούς και διεθνείς στίβους οι εξής Γιαννιώτες κωπηλάτες: Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης, Γιώργος Γραμμενιάτης, Κατερίνα Γκόγκου, Θανάσης Μάστακας, Ηλίας Μπλέτσας, Παύλος Φαϊτάς, Γιώργος Κώτσιας, Ιάσονας Εξάρχου και Αριάδνη Μήτση.

Πέρα από τους αθλητές, τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, στον οποίο θα απονεμηθεί από την Ομοσπονδία Κωπηλασίας πλακέτα για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων στα Γιάννενα και ο κ. Νίκος Ντέμος (ένθετη φωτό), ο οποίος τιμήθηκε για την εθελοντική του προσφορά στη διοργάνωση και συγκεκριμένα για την δημιουργία της ιστοσελίδας του Πανευρωπαϊκού και τον συντονισμό της μετακίνησης των αθλητών από τις 30 χώρες που έλαβαν μέρος σ’ αυτό!  Επίσης, στον Ν.Ο. Θεσσαλονίκης απονεμήθηκαν τα τρόπαια του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος για τη χρονιά που μας πέρασε.

Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου.