19/04/2024
Όμιλοι

Γράφει ιστορία η Λεβεντέλλη

Μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης έγραψε η Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη, στο πρόσφατο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του Βελιγραδίου της Σερβίας (14-15 Σεπτεμβρίου). Η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια, ένα στο σκιφ και ένα στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων. Μια επιτυχία η οποία ήρθε μετά από 11 χρόνια απουσίας αθλητών του ΝΟΜ από την συγκεκριμένη διοργάνωση. Η προηγούμενη συμμετοχή ήταν αυτή του Παναγιώτη Παράκοιλα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του νησιώτικου ομίλου:

Το Σάββατο 14 και τη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για το 2019. Συμμετείχε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Ελένη-Μαρίνα Λεβεντέλλη.

Η αθλήτρια μας, έχοντας βγει πρώτη σε όλες τις κούρσες στις προκρίσεις, που έγιναν πριν 15 ημέρες στη Καστοριά, αγωνίστηκε στο 1Χ Σκιφ Κορασίδων (JWB) και στο 4Χ Σκιφ Κορασίδων (JWB). Στο 1Χ Σκιφ Κορασίδων, κατέκτησε τη πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, αφήνοντας πίσω τις αθλήτριες από Ρουμανία και Τουρκία. Το Μετάλλιο ήρθε 11 χρόνια μετά τη τελευταία παρουσία αθλητή του ΝΟΜ σε Βαλκανικό, αυτής του Παναγιώτη Παράκοιλα. Στο 4Χ Σκιφ Κορασίδων επίσης κατέκτησε τη πρώτη θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, κάνοντας δύο τα χρυσά μετάλλια σε μια διοργάνωση.

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης που μετά από πολλά χρόνια δηλώνει με εμφατικό τρόπο παρών, σε διεθνείς διοργανώσεις δίνοντας αισιοδοξία για το άμεσο μέλλον. Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στην αθλήτρια συγχαρητήρια, με την ευχή, αυτή η παρουσία στο Βαλκανικό να είναι η αρχή για άλλες και μεγαλύτερες διακρίσεις.

1 Comment

  • Μαυραντώνη Ελένη 19/09/2019

    Ελενίτσα τώρα αρχίζουν όλα. Γερά κουπί και όπου ονειρεύτηκες να φτάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *