24/02/2024
Όμιλοι

Γνωρίζοντας την κωπηλασία… από τους ειδήμονες

Με μεγάλο ενδιαφέρον από τους περαστικούς, τους τουρίστες και τους επισκέπτες της Αθήνας εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη πλατεία Συντάγματος, η παρουσίαση του αθλήματος της κωπηλασίας, μια προωθητική ενέργεια της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας,  από τους Ολυμπιονίκες Βασίλη Πολύμερο, Χρύσα Μπισκιτζή και Σπύρο Γιάνναρο.

Τα κωπηλατικά εργόμετρα είχαν στηθεί για παραπάνω από δυο ώρες στην πιο κεντρικότερη πλατεία της Ελλάδας και οι Έλληνες Ολυμπιονίκες ανέλλαβαν να τους διδάξουν την τέχνη του “κουπιού”.

Οι περισσότεροι από τους  συμμετέχοντες σηκώθαν ενθουσιασμένοι από τη θέση τους και ανέφεραν ότι από εδώ και στο εξής θα παρακολουθούν πιο συχνά  το άθλημα.

«Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εξαιρετική. Κάτι που μας δίνει τη δύναμη και τη θέληση να διοργανώσουμε κι άλλες τέτοιες δράσεις» τόνισε ο Βασίλης Πολύμερος, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της εκδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από την ΕΚΟΦΝΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την ΕΘΝΟΑ, αλλά και τον φορέα Connect your city.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *