29/09/2023
Διάφορα

Για ακόμη τέσσερα χρόνια στη FISA ο Μητρούσης

Σπουδαία τα νεα για την εκπροσώπηση της ελληνικής κωπηλασίας σε διεθνές επίπεδο. Όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της FISA, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΟΦΝΣ και εκπρόσωπος του ΟΦΘ Θανάσης Μητρούσης θα συνεχίσει για επιπλέον τέσσερα έτη, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 να συνεργάζεται με μια από τις πιο σπουδαίες επιτροπές της FISA, αυτή του “Εξοπλισμού και Τεχνολογίας”.

Με αυτή την εξέλιξη ο πεπειραμένος  παράγοντας και πρώην κωπηλάτης αναμένεται να κλείσει 17 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά της Παγκόσμιας Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Πίσω το μακρινό 2006 ήταν η σεζόν όποτε και είχε πρωτοαναλάβει τη θέση αυτή, μέσω πρότασης του νυν πρόεδρο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιάννη Καρρά.

Παράλληλα, ο κ. Μητρούσης έλαβε τα συγχαρητήρια για την ανανέωση της συνεργασίας του με την FISA , η οποία θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου 2020 από τον πρόεδρο Γιάννη Καρρά και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Εν τω μεταξύ είχαν προηγηθεί μέσω της ενημερωτικής επιστολής που έλαβε αυτά του προέδρου της FISA Ζαν Κριστόφ Ρολάν και του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής Ματ Σμιθ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *