Εθελοντική Αιμοδοσία με πρωτοβουλία του ΝΟΓ

Με σκοπό να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ανάγκη για αίμα προγραμματίστηκε εθελοντική αιμοδοσία για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου από τις 9:00 έως και τις 12:30 στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.

Στη κίνηση αυτή προχώρησε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών (ΝΟΓ) υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας με τη συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών (ΟΜΓ), τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Πέλλας, τους Μινωίτες Γιαννιτσών και με διάφορους φορείς της πόλης, με αρωγό την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας (Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών).

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου από 9:00 έως και τις 12:30 στη Δημαρχία Γιαννιτσών.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών (ΝΟΓ) υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας με τη συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών (ΟΜΓ), τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέας Πέλλας, τους Μινωίτες Γιαννιτσών και με διάφορους φορείς της πόλης, με αρωγό την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας (Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών).

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου Πέλλας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα προσφοράς και να βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη επιδημιολογική περίοδο γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να σώσουμε τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Θα τηρηθει το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει.