12/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Έρχεται η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Με αδρή συμμετοχή αθλητών αναμένεται να πραγματοποιηθεί η 1η φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου, στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με διοργανωτή τον ΝΟ Ιωαννίνων και υπο την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, από τους 120 αθλητές που έδωσαν το παρών πέρυσι φέτος ο αριθμός εκτοξεύτηκε στους 292.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Με διπλάσιο και παραπάνω αριθμό αθλητών κι από την περσινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου στη λίμνη των Ιωαννίνων με διοργανωτή τον ΝΟ Ιωαννίνων και υπο την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Από τους 120 αθλητές που έδωσαν το παρών πέρυσι στην αντίστοιχη διοργάνωση ο αριθμός φέτος εκτοξεύτηκε στους 292 από 26 σωματεία όλης της χώρας δείχνοντας έτσι με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι το άθλημα της κωπηλασίας με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο του Στέφανου Ντούσκου πέρυσι στο Τόκιο γνωρίζει πολύ μεγάλη ανάπτυξη και συνεχίζει την σωστή πορεία για να έρθουν και νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Το σαββατοκύριακο στην Παμβώτιδα λίμνη θα έχει την ευκαιρία το μέλλον του αθλήματος, παιδιά 12 έως 16 ετών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κωπηλασία να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και να γνωρίσουν το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος προκειμένου μετά από κάποια χρόνια να είναι αυτά που θα διεκδικήσουν μεγάλες επιτυχίες στους διεθνείς στίβους.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου (08:00) με τα προκριματικά και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15:00 ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 07:50 με τους ημιτελικούς ενώ στις 09:55 θα ξεκινήσουν οι τελικοί που θα ολοκληρωθούν περίπου στις 12:00. Αναλυτικά το Ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ .

H 2η Φάση της 14ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης θα φιλοξενηθεί στην Κέρκυρα στις 3-4 Σεπτεμβρίου με διοργανωτή τον ΝΑΟΚ.