Επιτυχιών συνέχεια για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς!

Με τη συμμετοχή τεσσάρων αναμένεται να εκπροσωπηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς στις προσεχείς διεθνείς διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, μετά τις δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το Σάββατο 20 Αυγούστου. Οι Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα επιλέχθηκαν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 23 ετών που θα γίνει στις 3-4 Σεπτεμβρίου, στο Χέιζελβινκελ του Βελγίου, ενώ οι Λαπίκωφ Βικτώρια και Νάτσιουλα Ελένη θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στις 10-11 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του ΝΟΚ:

Οι επιτυχίες συνεχίζονται αδιάκοπα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Μετά τις δοκιμασίες που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το Σάββατο 20 Αυγούστου, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα συμμετέχει με 4 αθλήτριές του στην Εθνική ομάδα.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων Ανδρών/Γυναικών (κάτω των 23 ετών) που θα διεξαχθεί 3 και 4 Σεπτεμβρίου στο Χέιζελβινκελ του Βελγίου θα συμμετέχουν οι Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα, ενώ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη 10 και 11 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχουν οι Λαπίκωφ Βικτώρια και Νάτσιουλα Ελένη.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τις 4 αθλήτριές του που θα φορέσουν το εθνόσημο τις επόμενες ημέρες και θα εκπροσωπήσουν για ακόμα μια φορά τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αλλά και όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στις δοκιμασίες εισόδου στην Εθνική ομάδα στο Σχινιά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς για ακόμα μια φορά απέδειξε πως είναι ένα σπουδαίο σωματείο, μέσα από το οποίο αθλητές κι αθλήτριες μπορούν να πετύχουν τα υψηλότερα όνειρά τους και να διακριθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.