30/01/2023
Διεθνή Διάφορα

Επιλέχθηκε για το πρόγραμμα WISH της ΔΟΕ η Μπισκιτζή

Σημαντική τιμή και διάκριση για τον χώρο της ελληνικής κωπηλασίας πέτυχε η Χρύσα Μπισκιτζή. Η Επιτροπή της ΔΟΕ «WorldRowing και Olympic Solidarity» επέλεξε την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη και νυν προπονήτρια του ΕΝΟΑ, μέσω της στήριξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και της Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει το πρόγραμμα WISH που στοχεύει στην ενίσχυση της γυναικείας συμμετοχής σε ηγετικούς και υψηλού επιπέδου ρόλους προπονητικής σε Ολυμπιακά αθλήματα.

Η ίδια με την σειρά της απέστειλε στην ΕΚΟΝΦΣ και τα μέλη της ευχαριστήρια επιστολή.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Σπουδαία τιμή και διάκριση για την ελλληνική κωπηλασία παγκοσμίως στο πρόσωπο της Χρύσας Μπισκιτζή. Η Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια του ΕΝΟΑ με την στήριξη της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, αλλά και της ΕΟΕ, επιλέχθηκε από την Επιτροπή της ΔΟΕ «WorldRowing και Olympic Solidarity» να κληθεί να παρακολουθήσει και να υποστηρίξει το πρόγραμμα WISH που έχει ως στόχο την ενίσχυση της γυναικείας συμμετοχής σε ηγετικούς και υψηλού επιπέδου προπονητικής ρόλους σε Ολυμπιακά αθλήματα.

Η Χρύσα Μπισκιτζή για την επιλογή της αυτή έστειλε στην ΕΚΟΦΝΣ και τα μέλη του ΔΣ την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξη της υποψηφιότητας μου στο πρόγραμμα WISH (Women in Sport High Performance Pathway) που έχει ως στόχο την ενίσχυση της γυναικείας συμμετοχής σε ηγετικούς και υψηλού επιπέδου προπονητικής ρόλους σε Ολυμπιακά αθλήματα.

Μετά την αξιολόγηση του φακέλου μου από την αρμόδια επιτροπή της WorldRowing και Olympic Solidarity της Δ.Ο.Ε μου ανακοινώθηκε η αποδοχή και η επιλογή μου στα πρώτα 3 ονόματα παγκοσμίως που θα κληθούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Η επιλογή αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξω και να βελτιώσω τις δεξιότητες μου ώστε να υπηρετήσω το άθλημα μου ακόμα πιο αποτελεσματικά στο μέλλον σε θέσεις ευθύνης σύμφωνα με τις σύγχρονες εξελίξεις και απαιτήσεις του Ολυμπιακού κινήματος.

Η άψογη συνεργασία και υποστήριξη τόσο της κωπηλατικής ομοσπονδίας όσο και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής συντέλεσαν σημαντικά στην επιτυχία αυτή.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Μπισκιτζή Χρύσα.OLY»