Ενημερωτική παρουσίαση για τον κορωνοϊό

Σε ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό, αλλά και τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται, προέβει το πρωί της Δευτέρας ο γιατρός της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, κ. Γιάννης Χριστογιάννης, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Σε αυτήν, έδωσαν το παρόν, οι αθλητές, οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της Ολυμπιακής και προολυμπιακής ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Κωπηλατοδρόμιο λόγω προπονητικού κοινοβίου.

Ο επιστημονικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ έκανε εκτενή αναφορά στην προέλευση του ιού, στα μέτρα προστασίας και στην συμπτωματολογία. Συν τοις άλλοις, μοίρασε πληροφοριακό υλικό σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Εν συνέχεια, ο κ. Χριστογιάννης  έδωσε διευκρινίσεις στις απορίες και τους προβληματισμοί των παρευρισκομένων. Ωστόσο, ειπώθηκαν ορισμένες προτάσεις για την ασφαλέστερη διαβίωση της ομάδας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, οι οποίες αναμένεται να υλοποιηθούν άμεσα.

Να σημειωθεί ότι, έχουν ήδη αναρτηθεί ενημερωτικά φυλλάδια σε όλους τους χώρους, ενώ έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά σε διάφορα σημεία του Κωπηλατοδρομίου.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες τις οποίες προτείνει το Υπουργείο Υγείας.