Έναρξη εγγραφών στο τμήμα ενηλίκων του ΝΟΙ

Με στόχο να συνεχίσει να προβάλει το καταξιωμένο άθλημα της κωπηλασίας στο μέσο δημότη των Ιωαννίνων, ο ΝΟΙ ανακοίνωσε την έναρξη τμήματος ενηλίκων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο ιστορικός όμιλος, ο οποίος αριθμεί 66 χρόνια πετυχημένης πορείας στο χώρο “του κουπιού”, ενημέρωσε ότι το τμήμα θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο), ούτως ώστε να βολεύει τους φοιτητές και τους εργαζομένους. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί για περαιτέρω πληροφορίες στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων (είσοδος από οδό Σωτηρίου Στάμου, προς Camping, περιοχή Λιμνοπούλας) ή στο τηλέφωνο: 26510 – 38060.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων:

Τμήμα εκμάθησης Κωπηλασίας σε ενήλικες θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό αλλά και το υγρό στοιχείο, να μυηθούν σε ένα από τα πιο γοητευτικά και εντυπωσιακά αθλήματα του νερού.

Εξάλλου, η Κωπηλασία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα Γιάννενα, έχοντας ως άθλημα μακρά παράδοση και μία λαμπρή ιστορία επιτυχιών, με κορυφαίους αθλητές να έχουν αναδειχθεί μέσα από τις τάξεις του Ν.Ο.Ι. στα 66 χρόνια λειτουργίας του!

Το νέο Τμήμα θα λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν φοιτητές, αλλά και όσοι εργάζονται τις καθημερινές. Το ωράριο των μαθημάτων θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους προπονητές. Ο Ν.Ο.Ι. καλεί τους Γιαννιώτες να δοκιμάσουν την εμπειρία της Κωπηλασίας πραγματοποιώντας έγκαιρα την εγγραφή τους στο τμήμα ενηλίκων. Αναγκαία προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν κολύμπι.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Ν.Ο.Ι. (είσοδος από οδό Σωτηρίου Στάμου, προς Camping, περιοχή Λιμνοπούλας) και στο τηλέφωνο: 26510 – 38060.