Έκτες στο Παγκόσμιο του Ράτσιτσε οι Αναστασιάδου-Κοντού!

Με μια ακόμη συναρπαστική κούρσα συνεχίστηκε σήμερα για τα “ελληνικά κουπιά” το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών του Ράτσιτσε της Τσεχίας. Γνωρίζοντας εξ αρχής ότι θα έχουν δύσκολο έργο, οι Ευαγγελία Αναστασιάδου-Μηλένα Κοντού (ΦΩΤΟ) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ ελ. βαρών. Οι νεαρές αθλήτριες της γαλανόλευκης που ήρθαν αντιμέτωπες με πέντε πληρώματα τα οποία συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, πραγματοποίησαν μια  αρκετά καλή εμφάνιση και πήραν την 6η θέση με χρόνο 7:07.53.

Μάλιστα, το δίδυμο της εθνικής αποτέλεσαν το πιο νεανικό πλήρωμα του τελικού, με τη Κοντού να γίνεται  17 χρονών τη Παρασκευή.

Απόδειξη του πλούσιου ταλέντου των κοριτσών είναι ότι καλοκαίρι κατέκτησαν με διαφορετικά σκάφη τέσσερα μετάλλια: 2 χρυσά και 2 ασημένια.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με το ελληνικό ενδιαφέρον να εστιάζεται σε τρεις κούρσες.

Στις 14:39 ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του διπλού σκιφ των ανδρών, στον οποίο θα συμμετάσχουν ο Θανάσης Παλαιοπάνος και ο Γιάννης Καλανδαρίδης,  ενώ στις 15:44 θα αγωνιστεί στο τελικό του σκιφ ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο Στέφανος Ντούσκος.

Αρχικά, στις 12:40 το έτερο νεανικό πλήρωμα της εθνικής, απαρτιζόμενο από την  Ευαγγελία Φράγκου και τη Στέλλα Νάτσιουλα θα  αγωνιστεί στον Τελικό Γ΄ του διπλού των γυναικών, διεκδικώντας  μια θέση από 13-18.

Οι τελικοί θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 στις 14:35