28/09/2023
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

ΕΚΟΦΝΣ: Σε Γιάννενα και Καστοριά η ανάθεση δυο Πανελληνίων του 2023

Την ανάθεση δυο σημαντικών διοργανώσεων σε Γιάννενα και Καστοριά για το προσεχές καλοκαίρι αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Β’ Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος του 2023 που αφορά τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί στη Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων. Ως ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 15/16 Ιουλίου 2023.

Όσον αφορά τη λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς θα φιλοξενήσει την Α΄ Φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές προαγωνιστικών κατηγοριών, με ημερομηνία διεξαγωγής τις 1/2 Ιουλίου 2023.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Δυο σημαντικές διοργανώσεις θα φιλοξενήσουν Γιάννενα και Καστοριά το ερχόμενο καλοκαίρι όπως αποφάσισε κατά την τελευταία συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Πιο αναλυτικά στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η Β΄ Φάση του επερχόμενου Πανελληνίου πρωταθλήματος του 2023 που περιλαμβάνει παραδοσιακά τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης ορίστηκαν οι 15 και 16 Ιουλίου 2023.

Η λίμνη της Καστοριάς θα φιλοξενήσει την Α΄ Φάση της Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης με αθλητές κι αθλήτριες προαγωνιστικών κατηγοριών με ημερομηνία διεξαγωγής τις 1 και 2 Ιουλίου 2023.

Αρωγοί και συνεργάτες στην οργάνωση και των δυο παραπάνω αγώνων θα είναι όπως είθισται οι τοπικοί Ναυτικοί και αθλητικοί Όμιλοι.