15/07/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

ΕΚΟΦΝΣ: Οι αποφάσεις του ΔΣ κατά τη 4η συνεδρίαση του

Σε μια σειρά σημαντικών αποφάσεων προχώρησε το ΔΣ της Ελληνικής Κωπλατικής Ομοσπονδίας, κατά την 4η Συνεδρίαση της στις 18 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΕΚΟΦΝΣ

4Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

1. Έγκριση πρακτικών Εκτελεστικής Επιτροπής
2. Έγκριση ανανέωσης της σύμβασης του ιατρού Εθν. ομάδων κ. Ι. Χριστογιάννη για ένα έτος με τους ίδιους όρους & αμοιβή
3. Απόφαση για την αμοιβή των μεταφορέων οδηγών να είναι 50€/ημέρα καθαρά για την διάρκεια του ταξιδιού και 25€/ημέρα καθαρά για την παραμονή τους στον χώρο αγώνων, πλέον δαπάνης διαμονής και διατροφής στη διαδρομή και παραμονή στους αγώνες.
4. Αποφάσεις για τις μετακινήσεις που πραγματοποιούνται για κάλυψη αναγκών της ομοσπονδίας ώστε σύμφωνα με την υποπαρ.Δ9 της παρ. Δ του άρθρου 2 του Ν.4336/2015, να λαμβάνουν για την διαμονή τους, έναντι παραστατικών, μέχρι του ποσού των 60 €/διανυκτέρευση, (τα ανωτέρω ποσά προσαυξάνονται κατά είκοσι τοις εκατό (20%) για διαμονή εντός των ορίων των δήμων Αθηνών και Θεσσαλονίκης λόγω του υψηλότερου κόστους διαμονής που παρατηρείται στις πόλεις αυτές) και για την διατροφή μέχρι 40 €/ημέρα. Εάν στο ξενοδοχείο υπάρχει πλήρης διατροφή δεν δικαιολογείται δαπάνη διατροφής ενώ εάν υπάρχει ημιδιατροφή τότε καταβάλλονται μέχρι 20€.
5. Απόφαση για την πραγματοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών για την έκδοση ΦΕΚ που αφορά στις πραγματοποιηθείσες υπερωρίες του προσωπικού της ομοσπονδίας για το έτος 2021.
6. Έγκριση υπερωριών προσωπικού για τον μήνα Μάρτιο για τις ανάγκες της Τ.Γ.Σ. των μελών της ΕΚΟΦΝΣ και την διεξαγωγή του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης εθν. Ομάδων
7. Κατακύρωση των διαγωνισμών για προμήθεια αγωνιστικού ιματισμού και επίσημης ένδυσης στην εταιρεία Anthrax Sportswear
8. Ανάθεση σακιδίων και αντιανεμικών στην εταιρεία Luanvi
9. Κατακύρωση διαγωνισμού για τα Έπαθλα του 2022 στην εταιρεία OLYMPUS
10. Έγκριση συμμετοχής της εθνικής ομάδας στον διεθνή αγώνα «Paolo d’ Aloya» στο Πιεντιλούκο Ιταλίας με δαπάνη ύψους 24000€
11. Έγκριση διεξαγωγής και δαπανών των 2ων Δοκιμασιών Αξιολόγησης στις 26-27 Μαρτίου 2022
12. Έγκριση αιτημάτων για διεξαγωγή διασυλλογικών αγώνων και έγκριση Αγωνοδίκων επιτροπών και των αντίστοιχων δαπανών για τις μετακινήσεις και οδοιπορικά των μελών τους
13. Έγκριση αιτήματος ΙΟΘ για διεξαγωγή διεθνούς αγώνα στη λίμνη Βόλβη και έγκριση των δαπανών μετακίνησης της αγωνοδίκου επιτροπής για αυτόν.
14. Σύσταση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΩΝ από τους κ.κ. Δημουλή ως πρόεδρο και Παπαγιάννη Κ., Αργυρίου Α., Μούγιο Δ., Πολύμερο Β. και Κιφωνίδου Θ., ως μέλη
15. Απόφαση για τους επόμενους αγώνες εργομέτρων, να αναβαθμιστούν σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας και για αποστολή αιτήματος συν-διοργάνωσης του 1ουΠΠΚΚ προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
16. Απόφαση για την διεξαγωγή Σχολικού Πρωταθλήματος στον Σχινιά στις 2/5/22
17. Έγκριση δαπάνης για αποδοχή της πρόσκλησης του υφυπουργού Αθλητισμού προς τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Ι. Βράμπα, για συμμετοχή του ως ομιλητή στις εκδηλώσεις για τον «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού» και ανάθεση στο τοπικό σωματείο Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ για την διαμόρφωση και λειτουργία του περιπτέρου που θα μας παραχωρηθεί στον εκθεσιακό χώρο.
18. Εξουσιοδότηση προέδρου για αναγκαίες επαφές και εισήγηση στο επόμενο Δ.Σ. για την δημιουργία Επιτροπής Ισότητας των φύλων.
19. Έγκριση διεξαγωγής κοινοβίου Ανάπτυξης σε κατασκήνωση στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με σκάφη παράκτιας και εργόμετρα από σωματεία, που θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία των προπονητών ανάπτυξης
20. Έγκριση έγκαιρης αγοράς βιταμινών για τους αθλητές της εθνικής ομάδας και έγκριση για την χρήση της τέντας με το λογότυπο του χορηγού του Ολυμπιονίκη Σ. Ντούσκου, από την εθνική ομάδα.
21. Έγκριση για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ετήσιων βραβεύσεων των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του 2021 σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δ. Σ. και εντολή προς τον έφορο Δημοσίων Σχέσεων να υποβάλλει την σχετική εισήγηση το συντομότερο δυνατόν.
22. Έγκριση του αιτήματος του εφόρου Υλικού για την απασχόληση δύο ατόμων της επιλογής του επί 3 ημέρες για την απογραφή του υλικού της ομοσπονδίας, σε συνεννόηση με το λογιστήριο της ΕΚΟΦΝΣ για τον τρόπο ασφάλισης και αποζημίωσης τους.

Το Δ.Σ. της ΕΚΟΦΝΣ