15/07/2024
Διάφορα

Εκδήλωση με αφορμή την ολυμπιακή ημέρα στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Με κωπηλατική παρουσία πραγματοποιήθηκε γι’ ακόμη μια φορά την Τρίτη 23 Ιουνίου, ο εορτασμός της Ολυμπιακής ημέρας, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Στο πρίσμα αυτό, καταξιωμένοι αθλητές του “κουπιού”, όπως οι ολυμπιονίκες Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή, η οποία κατέχει τη θέση της εφόρου στο ΔΣ του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά δίδαξαν την τεχνική του κωπηλατικού εργομέτρου σε μικρά παιδιά από ακαδημίες άλλων αθλημάτων.

 

 

Συν τοις άλλοις, τα νεαρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν 15 ακόμη αθλήματα τα οποία εκπροσωπούσαν διάφοροι ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μεταξύ άλλων, παρεβρέθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Καρράς ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και ο ταμίας της ΕΚΟΦΝΣ, Ρότζερ Γκαττ.

 

Η αυλαία της εκδήλωσης έπεσε με την βράβευση των Ολυμπιονικών. Αξίζει δε να τονιστεί ότι, η γιορτή συνέπεσε με την συμπλήρωση των 60 χρόνων λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά.