12/04/2024
Ομοσπονδία / Εθνικές Ομάδες

Εικονικά το επερχόμενο κοινόβιο λόγω της πανδημίας

Σε ηλεκτρονική μορφή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο προπονητικό κοινόβιο, λόγω της μεγάλης εξάπλωσης των μεταλλάξεων του κορωνοϊού. Σε αυτό θα πάρουν μέρος 18 αθλητές της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών Κάτω των 23 ετών, στις 10-16 Ιανουαρίου. Αρχικά προοριζόταν να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Και το προπονητικό κοινόβιο του 2022 θα πραγματοποιηθεί με εικονικό τρόπο, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των μεταλλάξεων του κορωνοϊού και με βασικό γνώμονα την προφύλαξη αθλητών και προπονητών.

Αφορά συνολικά 18 αθλητές κι αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 ετών για το διάστημα από 10-16 Ιανουαρίου. Το κοινόβιο είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Αναλυτικά οι 18 που έχουν προσκληθεί:

ΑΝΔΡΕΣ

Γκαϊδατζής Πέτρος (ΝΑΟΚΘ), Ζωγράφος Δημήτρης (ΟΕΑΝΑΒ), Θεοδωρίδης Πέτρος (ΙΟΘ), Καλανδαρίδης Ιωάννης (ΕΝΟΑ), Καπάκογλου Στέφανος (ΝΟΘ), Μακρυγιάννης Γιώργος (ΝΟΚοζ), Μπουκουβάλας Ζήσης (Όμιλος Ερετών), Παπαδόπουλος Γιώργος (ΟΕΑΝΑΒ), Παπάζογλου Δημήτρης (ΝΑΟΣ), Παπακωνσταντίνου Αντώνης (ΕΝΟΑ), Τζουμέζης Λεωνίδας (ΕΝΟΑ), Φαϊτας Παύλος (ΝΟΙ), Χρήστου Κωστής (ΝΟΚ), Χωλόπουλος Νίκος (ΝΟΜαυρ)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Φίτσιου Ζωή (ΙΟΘ), Κοντού Δήμητρα Ελένη (ΝΟΜ), Λεβεντέλλη Ελένη Μαρίνα (ΝΟΚατ), Βαρελοπούλου Έλενα (ΟΕΑΝΑΒ)