Δυο μετάλλια για το ΝΟΓ στη Διεθνή Ρεγκάτα: “Μέγας Αλέξανδρος”

Με 14 αθλητές οι οποίοι στελέχωσαν 14 πληρώματα έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών το παρών στη Διεθνή Ρεγκάτα Μέγας Αλέξανδρος που διοργάνωσε γι’ακόμη μια χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στον Θερμαϊκό κόλπο.

Τα κουπιά του Μακεδονικού ομίλου τα οποία αγωνίστηκαν με προσπάθεια περίσσιο ζήλο κατάφεραν νακατακτήσουν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.

Η ανακοίνωση του ΝΟΓ:

Με μια ωραία αγωνιστική μερα ξεκίνησαν οι φθινοπωρινοι διασυλλογικοι αγώνες κωπηλασίας που διοργανώσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του.

Στη διεθνή Ρεγκάτα Μέγας Αλέξανδρος, που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Θ. και λόγω των εξαιρετικών καιρικών συνθηκών έγιναν στον Θερμαϊκό κόλπο, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε με 8 πληρώματα και 14 αθλητές. Η συγκομιδή μεταλλίων για το Ν.ΟΓ. ηταν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο αλλά η προσπάθεια, ο αγωνιστικός ζήλος και η ανταγωνιστικότητα ήταν αυξημένη στην ομάδα μας, αποδεικνύοντας πως η χαρά του ευ αγωνίζεσθαι είναι αυτό που έχει αξία στο τέλος ενός αγώνα. Συγκεκριμένα:

🥇4Χ Αρχαριων Κορασίδων με τις Μουρατιδου Λίλα – Καλαιτζη Ευλαμπια – Κιοσελακη Εύα – Αρτάκη Ελπίδα

🥈1Χ Αρχαρίων Κορασίδων η Χοντου Μαρία

4η θέση 2Χ Εφήβων Γκοτσιδης Ηλίας – Σταυρακακης Αγαθωνας

4η θέση 2- Παίδων Φράγκος Λάζαρος – Σπυριδης Ναπολέων

5η θέση στο 1Χ Αρχαριων Παίδων 2010 ο Μητακιδης Δημήτρης

5η θέση στο 1Χ Κορασίδων η Πετσου Έλενα

5η θέση στο 1Χ Κορασίδων η Καλαιτζη Παναγιώτα

5η θέση στο 4Χ Παίδων ο Σπυριδης Ναπολέων -Μαλιουφας Γιάννης – Φράγκος Λάζαρος – Γιαννουλατος Στέφανος.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές για την εξαιρετική παρουσία τους και τους προπονητές τους Ασπρογέρακα Σπύρο, Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλή Κατερίνα που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές και τους στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια και τους μαθαίνουν τα οφέλη του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Άλλωστε αυτές είναι οι βασικότερες αξίες του αθλητισμού.