12/04/2024
Διάφορα

Δόθηκε η επιταγή των 55.511 ευρώ στο«Μαζί για το Παιδί»

Εν μέσω  ζεστής και ευχάριστης ατμόσφαιρας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση No Finish Line της Αθήνας, μέσω της οποίας παραδώθηκε η επιταγή των 55.511 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Το χρηματικό αυτό ποσό συλλέχθηκε από τους δρομείς, οι οποίοι έτρεξαν επί πέντε ημέρες, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο 3ο No Finish Line Athens.

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, η οποία εργάζεται με σκοπό την διασφάλιση του ευ ζείν για τα παιδιά και τις οικογενένειες που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση.

Η παρουσίαση της εκδήλωση έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στηρίζει το Νο Finish Line με κάθε δυνατό τρόπο. Η επιταγή παραδόθηκε στον Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Χρήστο Μπαρτσόκα, από την επικεφαλής του Νο Finish Line Athens, Σοφία Κέδε.

Με την λήξη του 3oυ Νο Finish Line Αthens ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες του Νο Finish Line Αthens 2020, το οποίο ορίστηκε να  διεξαχθεί από τις 6 ως τις 10 Μαΐου 2020. Ωστόσο, οι εγγραφές για τον αγώνα, θα ξεκινήσουν στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Η εκδήλωση της παράδοσης της επιταγής έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τη συνεργασία του οποίου πραγματοποιήθηκε το Νο Finish Line Αthens. Στην αρχή, ο Γιώργος Καπουτζίδης ευχαρίστησε τους χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργάτες, οι οποίοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, για την υλοποίηση παιδικών μέσω του διεθνή οργανισμού No Finish Line και της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Στη πορεία, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Χρήστος Μπαρτσόκας επισήμανε: «Είμαστε ευτυχείς που μέσω του No Finish Line έχουμε μία σταθερή υποστήριξη που δεν πηγαίνει μόνο στα 10 σωματεία που έχουν υπογράψει το καταστατικό της Ένωσης αλλά σε πάνω από 100 σωματεία. Αξίζει κανείς να επισκεφτεί τις αποθήκες μας, για να δει ότι μέσα σε 48 ώρες, όλα τα αντικείμενα που έχουμε, πηγαίνουν σε σωματεία και κοινωνικούς φορείς. Χάρη στο No Finish Line έχει θεσπιστεί ένας τρόπος, πολύ σημαντικός να συνδυάζεται η άσκηση με την προσφορά. Να είσαστε σίγουροι ότι η βοήθεια που μας δίνετε πιάνει τόπο, σε πάνω από 100 όπως είπα σωματεία σε όλη την Ελλάδα που απευθύνονται σε περισσότερα από 30.000 παιδιά. Έχουμε την ανάγκη σας και σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια».

Παράλληλα, η υπεύθυνη επικοινωνίας Έλλη Γαρδίκη, η οποία εκπροσώπησε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δήλωσε: «Σας καλωσορίζουμε από πλευράς του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα ολοκληρώνεται η φετινή προσπάθεια στο No Finish Line της Αθήνας. Η άθληση και η ευεξία, σε έναν χώρο όπως αυτόν του ΚΠΙΣΝ ο οποίος προάγει τον αθλητισμό, μετατρέπονται σε μία πράξη προσφοράς και στήριξης προς το Μαζί για το Παιδί. Συγχαρητήρια σε όλους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία για του χρόνου».

Συν τοι άλλοις, το παρόν στην παράδοση  της επιταγής έδωσαν και εκπρόσωποι των δύο Μεγάλων Χορηγών. Από πλευράς Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων & Marketing Γιάννης  Σηφάκης ανέφερε: «Για μας στην Εθνική Ασφαλιστική είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά που βρεθήκαμε ως χορηγοί σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Το Μαζί για το Παιδί φροντίζει τα παιδιά τα οποία έχουν ανάγκες όπως κάνει η Εθνική Ασφαλιστική από το ξεκίνημα της ιστορίας της. Αυτό διότι είναι ευαισθητοποιημένη στα παιδιά και προσφέρει αρωγή και υποστήριξη σε ανάλογες διοργανώσεις. Είμαστε λοιπόν δίπλα σε αυτή τη διοργάνωση, υποστηρίζουμε το Μαζί για το Παιδί και εύχομαι καλή επιτυχία για του χρόνου με ανάλογες επιδόσεις και ακόμα καλύτερες».

Εκ μέρους της Mastercard, η Ιωάννα Μίγγου, διευθύντρια μάρκετινγκ για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα επισήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, έχοντας μία συνολική εικόνα για το τι έγινε πέρσι εδώ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε τη δυνατότητα να συνδράμουμε έστω και με αυτό το μικρό τρόπο, στο έργο και τη δράση της Ενωσης Μαζί για το Παιδί. Καλή δύναμη στη διοργάνωση και καλή επιτυχία για του χρόνου».

Τέλος, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι χορηγοί για το Νο Finish Line του 2020 που είναι οι εταιρείες HSBC, Barilla, Toyota, Herbalife Nutrition, Beecera, Fix Ανευ, ενώ ηHSBC θα είναι χορηγός και του Family Race.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *