Δώδεκα μετάλλια για την εθνική στο Πιεντιλούκο

Με 12 μετάλλια στις αποσκευές της επιστρέφει η εθνική ομάδα από τη Διεθνή Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Μετά τα χθεσινά τέσσερα μετάλλια, οι πρωταθλητές της γαλανόλευκης πρόσθεσαν ακόμη οχτώ στην τροπαιοθήκη τους, κλείνοντας έτσι με μεγάλη επιτυχία την παρουσία τους στη πρώτη διεθνή διοργάνωση της χρονιάς.

Όοσν αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής, τα ελληνικά κουπιά κατέκτησαν τρια χρυσά μετάλλια, όλα από πληρώματα της Εφήβων – Νεανίδων. Ο λόγος για τους εξής αθλητές: Σοφία Δαλίδου – Στυλιανή Νάτσιουλα (διπλό σκιφ), Δημήτρης Παπάζογλου (σκιφ), Κατερίνα Γκόγκου (σκιφ).

Από την άλλη, η Αναστασιάδου και η Κοντού έλαβαν ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, στη πρώτη περίπτωση στο διπλό σκιφ ελ. βαρών των γυναικών και στη δεύτερη στο διπλό σκιφ των γυναικών.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Ντούσκος ο οποίος στον χθεσινό τελικό του σκιφ ανδρών συμμετείχε υπό αντίξοες συνθήκες βγαίνοντας 8ος, σήμερα κατέλαβε την 3η θέση και επομένως το ασημένιο μετάλλιο.

Παράλληλα, ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο κατακτήθηκε από το διπλό σκιφ ανδρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Θανάση Παλαιοπάνο. Τέλος η δίκωπος των Νεανίδων με τις Ιωάννα Ασβεστά και Ελβήρα Αργυράκη κατέλαβε το ασημένιο μετάλλιο.

Αναλυτικά οι θέσεις όλων των πληρωμάτων στα αγωνίσματα της Κυριακής:

Χρυσά μετάλλια:

Διπλό σκιφ Νεαν: Σοφία Δαλίδου-Στυλιανή Νάτσιουλα
Σκιφ Εφήβ: Δημήτρης Παπάζογλου
Σκιφ Νεαν: Κατ. Γκόγκου

Ασημένια μετάλλια:

Δίκωπος Νεανίδων: Ιωάννα Ασβεστά – Ελβήρα Αργυράκη
Διπλό σκιφ ελ βαρών Γυν: Ευ. Αναστασιάδου – Μιλ. Κοντού

Χάλκινα μετάλλια:

Σκιφ Ανδ Στέφανος Ντούσκος
Διπλό σκιφ Γυν: Ευ. Αναστασιάδου – Μιλ. Κοντού
Διπλό σκιφ Ανδ: Αντ.Παπακωνσταντίνου – Θαν.Παλαιοπάνος

4η θέση:

Δίκωπος άνευ Ανδρών: Π. Φαΐτας – Ζης. Μπουκουβάλας
Διπλό σκιφ ελ βαρών Ανδ: Στρ.Τριανταφύλλου – Πέτρ. Γκαϊδατζής

5η θέση:

Δίκωπός άνευ Εφήβ: Βας. Κωστούλας – Δημ. Κωστούλας

6η θέση:

Διπλό σκιφ Εφήβων: Απ. Λυκομήτρος – Λεω. Κοπίδης