13/06/2024
Όμιλοι Διάφορα

Διαδικτυακή επίσκεψη του Στέφανου Ντούσκου σε δυο δημοτικά σχολεία

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσουν τις εμπειρίες του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο Στέφανου Ντούσκου είχαν οι μαθητές του Δημοτικού Μεταξάδων και του 1ου Δημοτικού Διδυμοτείχου. Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής συνδέθηκε μέσω Webex στις αίθουσες των δυο εκπαιδευτικών δομών και μοίρασε άπλετη χαρά και χαμόγελα στα μικρά παιδιά.

Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ:

Τη λάμψη του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου αλλά και την εικόνα της κωπηλασίας ταξίδεψε μέχρι τον ακριτικό Έβρο και το Διδυμότειχο ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο Στέφανος Ντούσκος ως προσκεκλημένος δυο Δημοτικών σχολείων.

Με πρωτοβουλία της γυμνάστριας του Δημοτικού Μεταξάδων και του 1ου Δημοτικού Διδυμοτείχου και πρώην κωπηλάτριας Αναστασίας Παϊταρίδου ο Στέφανος μπήκε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στις αίθουσες μέσω Webex και πρόσφερε εμπειρίες και μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές.

“Ευχαριστώ πολύ τον χρυσό Ολυμπιονίκη μας για την χαρά που μας έδωσε και την τιμή που μας έκανε με το να παρευρεθεί διαδικτυακά μαζί μας στην ηλεκτρονική τάξη μου στο μάθημα της φυσικής αγωγής. Ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης κατά την διαδικτυακή του επίσκεψη μοιράστηκε με τους μικρούς ακρίτες χρήσιμες εμπειρίες, συναισθήματα, σκέψεις, δίνοντας μαθήματα ήθους και ζωής στους μαθητές μας και πλημμυρίζοντάς τους χαρά”, είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Παϊταρίδου.