15/07/2024
Όμιλοι

Δημιουργία τμήματος ενηλίκων στο Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών

Με στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξη της κωπηλασίας, ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών προχώρησε στη δημιουργία τμήματος Ενηλίκων. Με αυτή του την πρωτοβουλία ο ΝΟΓ θα προσφέρει την δυαντότητα σε παλαίμαχους αθλητές του, όσο και σε άλλους ενήλικες να εκγυμναστούν, κωπηλατώντας στο μοναδικής ομορφιάς ποταμό Λουδία.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΓ:

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ανακοινώνει την έναρξη τμήματος Ενηλίκων. Το τμήμα Ενηλίκων που δημιουργείται θα δώσει την ευκαιρία σε παλαίμαχους αθλητές και αθλήτριες, αλλά και ενήλικες που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της κωπηλασίας, να γνωρίσουν και να απολαύσουν μια διαφορετική εκγύμναση μέσα στο φυσικό περιβάλλον του Λουδία.

Η κωπηλασία είναι ένα σύνθετο άθλημα που γυμνάζει συμμετρικά όλο το σώμα. Η συστηματική άσκηση στην κωπηλασία αναπτύσσει το μυϊκό σύστημα, δυναμώνει την καρδιά, τους πνεύμονες και το νευρικό σύστημα. Ο εναρμονισμένος ρυθμός, η συλλογική προσπάθεια και η έντονη επικοινωνία με την φύση είναι βασικά στοιχεία κάθε κωπηλατοδρομίας. Προσφέρει πλήρη και ομοιόμορφη εκγύμναση σε κάθε αθλούμενο αυξάνοντας ραγδαία τη μυϊκή μάζα και οδηγώντας σε ταχεία απώλεια λίπους.

Εκτός από την προπόνηση στη βάρκα, οι αθλητές θα πραγματοποιούν την προπόνησή τους τόσο σε εξωτερικό χώρο χρησιμοποιώντας κωπηλατοεργόμετρα, η οποία αποτελεί ένα άριστο μέσο προσομοίωσης της κίνησης, όσο και σε εξωτερικές οργανωμένες δράσεις υπό την έμπειρη καθοδήγηση των προπονητών τους.

Στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, στο σημείο Μηδέν του Λουδία, στο 7ο χμ. Γιαννιτσών-Αλεξάνδρειας, το τμήμα ενηλίκων ανοίγει τις πύλες του κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 19:00. Οι προπονήσεις πληρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί η παρέα των ενηλίκων.

Το τμήμα ενηλίκων θα προπονεί ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και βοηθός προπονητή, Τσαλικίδης Βασίλης, με την καθοδήγηση του τεχνικού συμβούλου του Ομίλου, Ασπρογέρακα Σπύρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ:

ΔΕΥΤΈΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-20:30
ΣΆΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ
ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

EMAIL: n.o.giannitson@gmail.com
ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: 6981862797
ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ: 6973800423