Δήμητρα Τσαμοπούλου: Εις το επανιδείν Ελληνική Κωπηλασία!

Με μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δήμητρα Τσαμοπούλου ανακοίνωσε την επιστροφή της στις Η.Π.Α. και στο University of Washington. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε παγώσει της σπουδές της στο καταξιωμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, λόγω των αγωνιστικών της υποχρεώσεων με την γαλανόλευκη.

Υπενθυμίζεται ότι, η έμπειρη κωπηλάτρια απείχε από την εθνική ομάδα μετά και τον τραυματισμό της λίγο πριν την διεξαγωγή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Λιντς, τον Αύγουστο του 2019.

Ο πρωταρχικός στόχος της χρυσής παγκόσμιας πρωταθλήτρια K23 της Σαρασότα για την τρέχουσα σεζόν ήταν η επάνοδος της στην εθνική και συγκεκριμένα η απόπειρα πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εν τούτοις, όπως η ίδια ισχυρίζεται, η αναβλητική στάση του Τζάνι Ποστιλιόνε και η άρνηση του να την εντάξει στο δυναμικό της γαλανόλευκης, παρά την καλή της απόδοση, την έκαναν να αλλάξει ρότα.

Παράλληλα, η Δημ. Τσαμοπούλου ευχαρίστησε τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, στον οποίο και μεταγράφηκε στο ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς και την οικογένεια της για την αμέριστη συμπαράσταση στο κάθε της βήμα.

Η ανάρτηση της νισήριας πρωταθλήτριας: