20/05/2024
Όμιλοι

Αθλητικός Ψυχολόγος για τους κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι.!

Την εκ νέου συνεργασία του με τον Αθλητικό Ψυχολόγο Βασίλειο Βερτουδάκη ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Η στρατηγική κίνηση αυτή στοχεύει στην στήριξη των αθλητών σε διάφορους τομείς, από τον εν λόγω εξειδικευμένο επιστήμονα.

Το δελτίο τύπου του ΝΟΙ:

Τη συνεργασία του με τον Αθλητικό Ψυχολόγο Βασίλειο Βερτουδάκη εγκαινιάζει εκ νέου ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, στην προσπάθειά του να υποστηρίξει πολύπλευρα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές του όλων των ηλικιών στο πλαίσιο της ενασχόλησής τους με το άθλημα της Κωπηλασίας.

Ο Β. Βερτουδάκης είναι Κλινικός Αθλητικός Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπευτής ενηλίκων και παιδιών – εφήβων. Έχει σπουδάσει στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την άσκηση τον ώθησε να εξειδικευτεί στην Αθλητική Ψυχολογία, ολοκληρώνοντας το πρώτο μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Στο παρελθόν, συνεργάστηκε ως Αθλητικός Ψυχολόγος με αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και με αρκετά αθλητικά σωματεία, μεταξύ άλλων με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Οδυσσέας Κορδελιού κ.α., αποτελώντας μάλιστα και μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των ακαδημιών της, το 2016. Φέτος εγκαινίασε συνεργασία και με την Ακαδημία της ΑΕΚ BC. Παράλληλα, υποστηρίζει αρκετούς αθλητές και προπονητές σε επίπεδο συμβουλευτικής και διαχείρισης καταστάσεων εντός του αθλητισμού, συμβάλλοντας στην ψυχολογική τους ενδυνάμωση.

Ο κ. Βερτουδάκης πρόσφατα ολοκλήρωσε με επιτυχία και το δεύτερο μεταπτυχιακό του, με αντικείμενο εξειδίκευσης την Κλινική Ψυχική Υγεία, του τμήματος Ιατρικής, του Α.Π.Θ., ενώ το πάθος του για τον αθλητικό χώρο, τον οδήγησε να δουλεύει για αρκετά χρόνια και ως προπονητής ποδοσφαίρου

Η Χριστίνα Παπαϊωάννου στον Σχινιά για κοινόβιο

Δύο προπονητικά κοινόβια της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Στο δεύτερο εκ των δύο, το οποίο αφορά σε αθλητές της κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23 ετών, κλήθηκε και λαμβάνει μέρος, αν και είναι για πρώτη χρονιά στην κατηγορία Νεανίδων, η αθλήτρια του Ν.Ο.Ι. Χριστίνα Παπαϊωάννου, η οποία θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα πιο απαιτητικό επίπεδο. Το Δ.Σ. του Ομίλου εύχεται καλή επιτυχία στην Χριστίνα και καλή δύναμη στις υποχρεώσεις του κοινοβίου!