16/07/2024
Όμιλοι

Άροσις: «Η Στέλλα Νάτσιουλα γίνεται έμπνευση για όλους»

Ένα σημαντικό στήριγμα με φόντο τον μεγάλο της στόχο για τη νέα σεζόν (2022-2023), την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, απέκτησε η Στέλλα Νάτσιουλα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής οσπρίων «Άροσις» που εδρεύει στην Καστοριά ανακοίνωσε την προσφορά χορηγίας της προς την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΝΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση όπως πρωτοδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα mpetskas.com:

Στο πλευρό της Καστοριανής πρωταθλήτριας κωπηλασίας Στέλλας Νάτσιουλα, συμμετέχοντας ως χορηγός, στην πορεία της προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα βρεθεί κατά την περίοδο 2022-2023 η «άροσις».

Η Στέλλα μας, που προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια της Καστοριάς, διαγωνίστηκε μαζί με τη συναθλήτριά της Σοφία Δαλίδου στο Διπλό Σκιφ Εφήβων-Νεανίδων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας του Βαρέζε. Οι δύο εκπληκτικές κωπηλάτισσες, όχι μόνο έγιναν «χρυσές», κατακτώντας την πρώτη θέση, αλλά έκαναν και νέο παγκόσμιο ρεκόρ! Τώρα ετοιμάζονται για τον επόμενο στόχο τους, που είναι η πρόκριση στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Στέλλα Νάτσιουλα είναι αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς και μαζί με όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας που διέπρεψαν, έφερε την Ελλάδα στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης του Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

 

«Στην άροσις εμπνεόμαστε από ιδιαίτερους τόπους και χτίζουμε σχέση ζωής με την ελληνική γη και τους ανθρώπους της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Τρύφωνας Φωτιάδης. «Σήμερα, η Στέλλα Νάτσιουλα, το εκπληκτικό «χρυσό» κορίτσι μας, γίνεται έμπνευση για όλους μας, μας κάνει περήφανους και δίνει μαθήματα για το πώς η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στο στόχο είναι δρόμοι που οδηγούν στις πιο υψηλές κορυφές. Είναι μεγάλη τιμή για την «άροσις» να σταθούμε, στο πλευρό της και να τη στηρίξουμε στην υπέρ-προσπάθειά της να κάνει την Καστοριά μας διάσημη στα πέρατα του κόσμου!».

Η «άροσις» είναι μία οικογενειακή ελληνική επιχείρηση με έδρα την Καστοριά, η οποία προσφέρει από το 1956 αγνά, παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, που σήμερα ταξιδεύουν σε πολλές χώρες του κόσμου.