Αναβολή Γενικής Συνέλευσης και Εργομετρικών τεστ

Με τα μέτρα για τον περιορισμό και την εξάλειψη του κορωνοιού να εντείνονται συνεχώς, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ αποφάσισε την αναβολή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Για τον ίδιο λόγο, η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ανέβαλε και τη διαδικασία των Σωματειακών Εργομετρικών τεστ, τα οποία θα πραγματοποιούνταν το άμεσο διάστημα στις εγκαταστάσεις των σωματείων.

Η ανακοίνωση:

Τα αυξανόμενα μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού υποχρεώνουν του Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ να αναβάλει τη Τακτική Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Επίσης στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και προφύλαξης αναβάλλεται η διαδικασία των Σωματειακών Εργομετρικών τεστ που θα λάμβαναν χώρα το επόμενο διάστημα στις εγκαταστάσεις των σωματείων.

Το ΔΣ της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και τα στελέχη της Κωπηλασίας θα σας κρατά ενήμερους για όλες τις επίσημες πληροφορίες και εξελίξεις από τους αρμόδιους φορείς καθώς και για τον επαναπροσδιορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.

Για οποιοδήποτε νεότερο θα υπάρχει ενημέρωση.