Αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του ΝΟΘ

Σε μια κίνηση στήριξης και αλληλεγγύης ελέω του κορωνοϊού προχώρησε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, καθώς αποφάσισε την διοργάνωση αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του το Σάββατο 9 Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΝΟ Θεσσαλονίκης θα συνεργαστεί με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του ομίλου:

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενος στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, λόγω της παγκόσμιας επιδημίας και στην τεράστια μείωση αποθεμάτων αίματος που έχουν προκύψει εξαιτίας της, διοργανώνει αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του το Σάββατο 9 Μαΐου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Θεωρούμε ηθική υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε το δοκιμαζόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας σ’ αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή και σας καλούμε, εφόσον έχετε τη δυνατότητα, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια.

Όσοι επιθυμείτε να δώσετε αίμα, παρακαλούμε επιβεβαιώστε την παρουσία σας στο nautical@ncth.gr ή στα τηλέφωνα του Ομίλου και ενημερώστε μας για την ώρα που επιθυμείτε να προσέλθετε.